2777
2789

دلم خیلی گرفته واقعا راست میگن همه چیز به موقعش انجام میشه واقعا راسته ک میگن تا خدا نخوادبرگ از درخت نمی افته  فکر کردن و استرس فقط خود آدمو داغون میکنه پنج سال فقط همش این دکتر اون دکتررفتم تاحامله بشم الان ناراحتم کاش بجای الکی خرج کردن دکترا به فکر آسایش بچه بودم براش یه آینده درست و درمون می ساختم ک تو بدبختی بزرگ نشه الان کم مونده به زایمانم حتی براش یه جوراب هم نخریدم موندم تو این وضع گرونی چ خاکی ب سرم میخوام کنم 

خدا جونم ممنونم ازت یکبار دیگه حضورتو توی زندگیم احساس کردم شکرت هزاران بار شکرت که نی نی گذاشتی تو دلم🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳❤️

سوره واقعه هر شب بخون

کاربر سال ۹۶ هستم .خودم کاربریمو لغو زدم. جز مهرو محبت و کمک فکری اینجا همش مجازیه .  نه به انتظار از کسی  ،نه انتظار از کسی . خیلیا اینجا همه ی واقعیتو نمیگن، اما بیرحم نباش اگه کمک فکری لازم داره کمکش کن . 🚫 لطفا آقایون تاپیک های من نیان و ریپلای نزنن . من اومدم اینجا با خانمها  و هم جنس های خودم حرف بزنم . حس آرامش و امنیت دارم اینجوری . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دورت بگردم غصه نخور. انشالله با خودش کلی برکت و روزی میاره. خدا در روزیشو به روی زندگیتون باز میکنه حتما. توکل کن به خودش و تلاشتونو بکنید خودش هواتونو داره گلم

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !

خدا بزرگه عزیزم 

الان که داره میاد فقط شکر کن 

ان شالله روزی شو میاره و درست میشه 

آینده بچه ات رو تربیت درست، یاد دادن خوبی و مهربانی 

و خیلی چیزهای دیگه میتونی بسازی

فرمان روايى آسمان‌ها و زمين مخصوص خداست، هر چه بخواهد مى‌آفريند، به هر كه بخواهد دختر و  به هر كه بخواهد پسر می بخشد یا در یک رحم دختر و پسر در کنار هم قرار می دهد و هر که را بخواهد نازا گرداند ، اوست  دانای توانا.
خدا بزرگه عزیزم  الان که داره میاد فقط شکر کن  ان شالله روزی شو میاره و درست میشه  ...

ممنون از حرفای قشنگت واقعانیاز بود کسی اینارو یادم بندازه آروم بشم

خدا جونم ممنونم ازت یکبار دیگه حضورتو توی زندگیم احساس کردم شکرت هزاران بار شکرت که نی نی گذاشتی تو دلم🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳❤️
مرغ عشقا تا مطمئن نشن جاشون خوبه امن غذا فراوونه تخم نمیزارن ... اونوقت ما آدما فکر اینچیزا رو نمیکن ...

الان به پیستی خوردم شوهرم چند ماهه حقوق نگرفته اصلا فکرش رو هم نمیکردم یه روزی دستم این همه خالی بشه

ممنون از حرفای قشنگت واقعانیاز بود کسی اینارو یادم بندازه آروم بشم

داری مامان میشی 

و مادر همیشه نگران بچه اش هست 

از عشق زیاده 

فقط شادی کن 

ببین چند سال به حکمت بهت نداده 

الآنم حتما حکمت و مصلحت و برکت برات در نظر گرفته که داده 

شک نکن 

هرچی غیر از شکر و شادی اومد توی ذهنت 

بدون که شیطونه 

فقط شکر کن 

شکر روزی و شادی تو زیاد می‌کنه 

فرمان روايى آسمان‌ها و زمين مخصوص خداست، هر چه بخواهد مى‌آفريند، به هر كه بخواهد دختر و  به هر كه بخواهد پسر می بخشد یا در یک رحم دختر و پسر در کنار هم قرار می دهد و هر که را بخواهد نازا گرداند ، اوست  دانای توانا.
عزیزم توکلت به خدا باشه پنج سال خرج کردی تا حامله بشی پول دور نریختی که  اشکالی نداره بچه هم خد ...

ان شاء الله هرچی خدا بخواد برام دعاکنین ممون ان شاء الله دلتون همیشه شاد

داری مامان میشی  و مادر همیشه نگران بچه اش هست  از عشق زیاده  فقط شادی کن  ب ...

ان شاء الله خدا به حق دل پاکت هرچی اتفاق خوبه تو زندگیت برات پیش بیاد ممنون از انرژی مثبتت