2777
2789
عنوان

متأهلا عقد کرده ها بیان یه لحظه

231 بازدید | 15 پست

عقد کرده ام شرایط جالبی ندارم یکی دو تا مورد برامون پیش اومد که اعصاب نذاشت برام توی این موقعیت از اون ور مامانم میگه تو چرا خوش اخلاق نیستی تو بدی تو فلانی 

این حرف هاش باعث میشه تو خونه جو متشنج شه رفتار خوبی هم با شوهرم نداشته باشم 

شوهرمم مشکلات مالی داره نمیتونیم برای مامان بابام تعریف کنیم کلا برنامه ریزی هامون رفته روی هوا 

کلا خود خوری میکنم و گریه همش حالم بد میشه 

نه از سمت مامانم نه شوهرم محبت نمیبینم 

چکار کنم؟

تو این دنیا باید فقط  ب خودت تکیه کنی نه شوهر ن خانواده

درلبخند یع دختر هزار کلمه پنهان است....                                مهم نیست که ما ب اجدادمان افتخار میکنیم مهم این است ایا انها به ما افتخار میکنند!!!!                                                      https://harfeto.timefriend.net/16231663520001 لینک چالشم حرفی درد دلی انتقادی چیزیی دارین بگین                                                  

عزیز دلم بهتر نیست با خونوادت مثلا پدر یا خواهرت صحبت کنی یکم سبک بشی

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکلتو با شوهرت درمیون گذاشتی؟

از صدای گذر آب چنان فهمیدم... تندتر از آب روان، عمر گران می‌گذرد...زندگی را نفسی است،ارزش غم خوردن نیست، آنقدر سیر بخند تا که ندانی غم چیست❤️✨

اگه جای شما بودم مشکلات رو با خانواده ها در میون میزاشتم شاید قابل حل باشن.

از ته دلم واسه تویی که امضامو میخونی خوشبختی،سلامتی،آرامش‌ و‌عاقبت به‌خیری‌ رو‌ از خدا میخوام.توهم واسه این نوعروس عاشق دعا کن👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️❤
من خیلی شاد بودم  الان احساس مریضی دارم به زور دلیلی واسه خوشحالی پیدا میکنم

زندگی متاهلی از مجردی سختره عادت میکنی هیچی مجردی نمیشه

درلبخند یع دختر هزار کلمه پنهان است....                                مهم نیست که ما ب اجدادمان افتخار میکنیم مهم این است ایا انها به ما افتخار میکنند!!!!                                                      https://harfeto.timefriend.net/16231663520001 لینک چالشم حرفی درد دلی انتقادی چیزیی دارین بگین                                                  
با همسرت صحبت کن، تو هم شرایطشو درک کن بهش گیر نده یا جیز نامعقول نخواه، بذار بفهمه درکش میکنی تا به ...

خیلی درکش کردم خانواده اش همراهش نیستن کمک نمیکنن 

من اصن به روش نمیارم 

ولی انگار متوقع تر میشه

روی خانواده ام نمی تونم حساب کنم  بدتر آبروریزی میشه برام

عزیزم 

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍
خیلی درکش کردم خانواده اش همراهش نیستن کمک نمیکنن  من اصن به روش نمیارم  ولی انگار متوقع ...

خانواده شوهر منم یه شرایطی دارن که نمیتونن کمکش کنن، نه تو خرید طلا نه خریداش و عروسی، هیچی هیچی، ولی میگم چاره ای نیست شرایط همینه دیگه من که نمیتونم چیزی رو تغییر بدم باید باهاش کنار بیام

هیچ‌اتفاقی‌اتفاقی‌اتفاق‌نمی‌افتد:)