2777
2789

ممنون میشم جواب بدین

و اینک بگین از ایستگاه قطار بندر عباس ک پیاده میشم باید بگم کجا میخوام برم برای سوار شدن به کشتی؟ چون میخوام اسنپ بگیرم میخوام ایمشو بدونم

با کشتی چرا میری؟فکر کنم انواع قایق های بزرگ و مسافربری میرن 

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بندرعباس اسنپم داره؟  بعد اینک من در واقع میخوام برم درگهان قشم برا اونجام اتوبوس دریایی هست؟& ...

بندرعباس پایتخت اقتصادی ایران عزیزم.اسنپ هم داره‌‌.وقتی رسیدی قشم از اونجا میتونی تاکسی بگیری برا درگهان کلا ب هر کی بگی نشونت میده ایستگاهش کجاس. تو خود قشم هم میتونی اسنپ بگیری

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

بندرعباس اسنپم داره؟  بعد اینک من در واقع میخوام برم درگهان قشم برا اونجام اتوبوس دریایی هست؟& ...

چرا نداشته باشه. مرکز استان هست اسنپ داده اما ایستگاه اتوبوس خارج از شهره

مگر اینکه اسنپ مسافر آورده باشه بخواد برگرده وگرنه باید دربست بگیری 

از بندر به بشم اتوبوس دریایی هست

قشم که رسیدی ماشین و ون هست برای درگهان

کلا این مسیر که شما میخوای بری محل خرید و همه مسیر رو میشناسن خیلی از استانای دیگه میان خرید برا مغازه هاشون.

بندرعباس پایتخت اقتصادی ایران عزیزم.اسنپ هم داره‌‌.وقتی رسیدی قشم از اونجا میتونی تاکسی بگیری برا در ...

عزیزم میپرسم چون هم میخوام خیلی اقتصادی برم ینی ارزونترین راه ها و بهترینش همم اینک یکم بلد باشم