2777
2789

سلام

دلتنگی من کسیه که خیلی وقته از دست دادمش

پاییز سال ۹۸ اومد وعاشقش شدم تا پاییز ۹۹ ادامه داشت وبعد تموم شد

(...)عزیزم خیلی دلم برات تنگ شده همه ی خاطراتمون الان شدن یه ارزو وهیچ وقت هم بهشون نمیرسم؛

هنوزم از عمق وجودم دوست دارم وقلبم بخاطر تومیتپه...شاید یجوری این متن رو بخونی بدون که خیلی ناراحتم که کنارم نیستی وبعض نمیزاره راحت برات حرفاموتایپ کنم

فقط منو ببخش از ته ته دلت...

بارون داره میاد دلم خیلی گرفته؛یادهمه روزای خوشی میفتم که میخندیدم وحالا ...

خواهم که به خلوت کده ای ازهمه دور،                                       من باشم ومن باشم ومن باشم ومن...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر می‌شه برای حاجتم دعا کنی

خواهش می‌کنم ازت ، اگه کامنتم اینجا مزاحمت بگو پاکش کنم

بچه‌ها هرکس کامنتتو خوند لطفاً اگر دعا کردش کامنتمو لایک بکنه

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

دلم برای مرتضی خیلی تنگ شده 

کمکم کن یا رب 🥺 میخندم که دنیا به روم بخنده😀الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد وَ عَجّل فَرَجَهم🌼أللَّھُـمَ عَجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج به حق حضرت زینب سلام الله علیها🤲🕋
دردمون مثل همه😭😭😭 دارم میمیرم واسه کنارش بودن

دعامیکنم به کسی که میخای برسی💖

خواهم که به خلوت کده ای ازهمه دور،                                       من باشم ومن باشم ومن باشم ومن...