2777
2789
عنوان

توی سن کم دارم مطلقه میشم😔

2991 بازدید | 154 پست

چند ماه پیش که نامزد بودم رفتم کلینیک پیشه یه خانومی که آشنامون بود نوار قلب گرفتم بهم گفت چیزی نیست یکم دل تنگ یاری فقط منم خندیدم و رفتیم

الان از ترس جونم برگشتم ومیخوام جدا شم دوباره رفتم کلینیک و اون خانوم هم اونجا بود دکتر گفت خیلی سنت کم میزنه اون خانومه نمیدونست رفتم خونه ی خودم گفت نامزد هم داره ۲۱ سالشه دکتره با خنده گفت زود نیست؟و من یه لبخند پر از غم زدم و توی دلم پر از غصه شد که به قول اونا برای ازدواجمم زود بود چه برسه به طلاق😞💔

حالا چرا میخوای طلاق بگیری  ؟؟؟

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناراحت نباش همکلاسی من تو 17 سالگی نامزد کرد طلاق گرفت یکسال بعدش دوباره ازدواج کرد الانم بچه دارن🙄

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

مردی که من انتخاب کرده بودم خیلی تغییر کرده بود خیلی بد شده بود روم چاقو کشید و خیلی کارای دیگه

آخی😓ناراحت نباش من یکی از دوستام توی سن شما جدا شدهمسرش خیلی اذیتش میکرد بعد از دوسال با یک آقای خیلی خوب ازدواج کرد الان هم یک دختر ناز داره

بیا به جا اینکه اینو یه ناراحتی یا پسرفت ببینی بهتر فک کن الان کلی تجربه داری سخته جدایی ولی همین چیزاس ادمو محکم میکنه شاید یه مدت افسرده بشی اما بعدش ایقد محکم میشی که هیچی نمیتونه خوردن کنه مطلقه بودن فقط اسمش بد در رفته تو الان از نصف زنای دنیا زرنگتری بهتری تونستی طلاق بگیری و زندگیتو تباه نکنی

باید به بعضی از آدمایی که فک میکنن فقط حرف خودشون درسته و بقیه خرن گفت شما درست میفرمایید 
خودم خواستم عاشق زندگی دو نفره بودم 

ااشتباهی که اکثر دخترا میکنن...

می روم خسته و افسرده و زار. سوی منزلگه ویرانه ی خویش. به خدا می برم از شهر شما. دل شوریده و دیوانه ی خویش...