2777
2789
عنوان

بچه همسایمون 😭😭😭😭😭

535 بازدید | 34 پست

تروخدا براش دعا کنید اسمش پارسا هس دوماهشه پلاکت خونش اومده پایین دیشب دوبار تشنج کرده خون ریزی مغزی کرده دکترها گفتن نمیمونه اگ هم بمونه عقب مونده ذهنی میشه یا بدنش لمس میشه خیلی کوچولو گناه داره تو اسیو هستش مامانش داره خودشو میکشه پربازدیدش کنید هرکی میتونه دعاش کنه خیلی ممنون 🌹🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😭دعا کنین

@اعتصامی

@مائده6525221

@ریحان__خانوم

@نهنگ_بیبال

@سامیه_هستم  

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

انشالله خوب شه

ولی اگه میخواد با مشکل بمونه 

نباشه بهتره

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

چرا خدا بچه هارو اذیت میکنه

بجه های معصوم و بی گناه

دلش میاد اخه💔💔

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی