2777
2789
عنوان

کرونا

85 بازدید | 6 پست

سه روزه فقط گلوم میسوزه علایم دیگه ای ندارم 

اما پسر ده ماهه ام اول ابریزش بینی و تب بعد خوب شد تک سرفه داشت الان گلوش چرک کرده بنظرتون کرونا گرفتیم؟؟؟؟

خواهرمم اول بدن درد شد بعد آبریزش بینی و تب و الانم سرفه های شدید 

بهتره بری دکتر اگه لازم باشه تست می گیرن 

داروهای تقویتی و داروهای لازم رو بهت میدن

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

کرونا نیست عزیزم.مایعات گرم زیاد بخور.روزی سه یاچهار بار  عسل و آبلیمو آب ولرم قرقره کن  گلوت زود خوب میشه .شب قبل خواب آبنمک قرقره کن

خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین      ❤❤❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کرونا نیست عزیزم.مایعات گرم زیاد بخور.روزی سه یاچهار بار  عسل و آبلیمو آب ولرم قرقره کن  گ ...

شما علایم کرونا رو میدونی؟ باورت میشه من اصلا دربارش تحقیق نکردم تا الان اصلا نگرفته بودیم فقط رعایت میکردیم ، نمیدونم با چه علایمی شروع میشه

میخوام ببینم علایم شبیه هست؟؟؟جواب تست دوروزه میاد خیلی دیره 

علایم کرونا و آنفولانزا و سرماخوردگی همش همینطورن 

دکتر منتظر تست نمی مونه لازم بدونه بهت دارو میده 

مایعات گرم زیاد بخور آب میوه بخور استراحت هم بکن 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
شما علایم کرونا رو میدونی؟ باورت میشه من اصلا دربارش تحقیق نکردم تا الان اصلا نگرفته بودیم فقط رعایت ...

دردش به حدی آزار دهندس که توی رختخواب نمیتونی پهلو به پهلو و جابجا بشی .نگران نباش کرونا نگرفتین خواهر جان 

خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین      ❤❤❤