2777
2789

به نظرتون بعد از مدتها میخوام برم ارایشگاه برای ابروهام چه کارهایی انجام بدم که تنوع بشه و تغییر کنم؟

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...

عزیزم میشه توضیح بدی توتاپیک طلاق و حضانت بچه نظرتو خوندم ک ظاهرا مهریتو نبخشیدی ولی بچه گرفتی

مگه میشه اینطور قانون قبول میکنه؟اینک مثلا بعد طلاق حالا خواستم ازدواج کنم حضانتم لغوبشه میتونم مهریمو بزارم اجرا ؟؟ک شاید دورشه از بچم

چون بچم پسره وخونواده شوهرم خیلی میخوانش ومعتقدن ادامه دهنده نسل چرتشونه😁ک از محالاته بزارم پسرم مثلشون بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم میشه توضیح بدی توتاپیک طلاق و حضانت بچه نظرتو خوندم ک ظاهرا مهریتو نبخشیدی ولی بچه گرفتی مگه ...

بله عزیزم.

من خیلی چونه زدم سر مهریه و دست بالا گرفتم در نهایت هم بهش گفتم اگه بچه رو ببری ازت متنفر میشه و اگه بمونه خودش میاد سمتت البته الکی گفتم.

بعدم قبول کردم نصف مهریه رو ببخشم و حضانت رو بگیرم خب بقیش هم قسط بندی شد دیگه

اون‌نمی اومد قسطها رو بده و بدهکار بود تا من ازدواج کردم و قانونی حق حضانت لغو میشه تا قاضی تصمیم بگیره که صلاح بچه چیه اما از اونجا که اون اقا بدهکار بود دائم تا میگفت باید بریم دادگاه تکلبف بچه روشن بشه منم میگفتم قانون نظر بچه رو میپرسه دستت به جایی بند نیست تو بیا دادگاه تا منم حقوق و ماشینت رو جلب کنم بابت بدهکاریهات

به عنوان اهرم فشار بود اون سکه ها طرفمون نمی اومد که مجبور نشه پول بده

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...