2777
2789

[QUOTE=215629624]شوهرمو یه جوری گره میزدم که دیگه تا عمر داره نتونه صاف راه بره چشاشم در میاوردم که دیگه از اینجور 

یه دورم رنده ش بزن  خواهر 🙂🥲

اگه جوابتو ندادم به این نتیجه رسیدم که در برابر فهمیدن مقاومی  😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم همیشه واسه دوستاشون می فرستن اشتباهی واسه همسر میاد ،چرا مردا از اینجور هیکلا خوششون میاد بعد ...

عزیزم تو اعتماد به نفستو از دست نده ما خانما هرچی که باشیم بخدا از مردا سر تریم بابا دیگه از این پشمکا خوشگلتریم که 

[QUOTE=215629624]شوهرمو یه جوری گره میزدم که دیگه تا عمر داره نتونه صاف راه بره چشاشم در میاوردم که ...

عه🤔آره موافقم😀

عاشقانه ای برای دخترم!😊❤ ‌‌‌‌‌‌‌‌.                                               در سنت من آزادی معنای دیگری دارد.پس تو آزادی!آزاد در اندیشه...آزاد در بیان احساسات...و آزاد از تمام زنجیرهای پوسیده ای که سالهاست گلوی دختران را خفه کرده است!                        تو آزادی برای نشاندن پررنگترین لبخندهای دنیا برروی لبانت!      تو آزادی برای شکستن تمام سدهایی که راه موفقیت تورا میبندن! اما....اما فراموش نکن!همین لبخندهای دلبرانه ات که هوش از سر مادرانه ام می برد،حرمت دارد...!آن را روانه هر که از راه رسید نکن !دنیا را زیبا ببین اما حواست باشدگاهی گرگها هم لباس میش به تن دارند! خوب حواست باشد که احساساتت به تاراج نرود!دخترم،زیبایی تو حرمت دارد. تپش های قلبت را کنترل کن که با هر تعریف از زیبایی تو تندتر نتپد و خون را در گونه های تو نپاشد!دخترم باز هم تو آزادی! اما در سنت من آزادی برای تو نجابت،موفقیت،و اعتماد به نفس واقعی می سازد،مراقب باش که به غرور و عزت نفس تو خدشه ای وارد نشود! آزاد باش اما لطفا به سنت من! آزادی را در بی بند و باری و عقاید روشنفکرانه این روزها اشتباه نگیر،تو آزادی و اینها فقط حرفهای عاشقانه ی یک مادر نگران است.                                                                          همین❤
عزیزم همیشه واسه دوستاشون می فرستن اشتباهی واسه همسر میاد ،چرا مردا از اینجور هیکلا خوششون میاد بعد ...

همشوون از بهترینها خوششون میاد این همیشهه همینجوره‌دوسال دفتر وکیل منشی بودم یکبار یه خانمی اومد بهم گفت وقتی ازدواج کردی با شوهرت رفیق باش نزار کاریکه کنار تو نمیکنه چون فکر میکنه باهاش بد برخورد میکنی رو کنار رفیقش بکنه.

اولش از عکس شروع میشه بعدش فیلم و بعدش روابط با دوس دخترای دیگه و... همشم بخاطر اینکه با شوهرت دوست نبودی و دوستاش دورشو گرفتن و این کارارو براش راحت جلوه دادن .

وقتیم از خیانت اسم ببری با جمله اینکه اونا دوس دخترای دوستام بودن دهنتو میبنده.

این مسائل زیاده خیلی زیااااد.

عادی نیست ولی خانمها هم باید با شوهراشون رفیق فاب بشن تا کس دیگه رفیق شوهراشون نشه.

بروز باشید و بسیار صمیمی

شوهرا از زناییکه از غم و غصه و مشکلات حرف بزنن متنفرن

این صفحه متعلق به من 
دیگ الان همه جا پره عکس و فیلم‌چرته  الان توقع نداری بگیم طلاق بگیر ک  ارزش اعصاب خوردکر ...

خواست توضیح بده نخواستم چون میدونم تو این شرایط هرچی بگن دروغه ولی از درون نارحت شدم ،واقعا مقطعیم شده آدم اعتماد بنفسشو از دست میده 

همسرته دیگه این اداها چیه من اصلا نمیفهمم چیش بده 

عزیزم عکس یه زن ... اشتباهی واسه من فرستاد به جای دوستش ،زنه همه جاش عمل بود بعد من میگم می خوام ژل لب تزریق کنم میگه از عمل خوشم نمیاد واسه زناشونو خوششون نمیاد ولی خودشون دوس دارن نگا کنن درک نمی کنم

همشوون از بهترینها خوششون میاد این همیشهه همینجوره‌دوسال دفتر وکیل منشی بودم یکبار یه خانمی اومد بهم ...

ولی من قبول ندارم خب یه حرمتایی بایدحفظ شه درضمن خانومانیازبه دوست دارن که هم جنس خودشون باشه اقایونم همینطورنمیشه که کلاپاشون به خودمون ببندیم بلاخره مردهم انسان بالغ قدرت انتخاب داره میتونه خوب بدتشخیص بده شایدیه خانومی دوست نداشته باشه فیلم بدببینه باشوهرش یادوست نداره خوشگزرونیای که اقایون میکنن بکنه چراهمیشه زنامقصرن مگه ماادم نیستیم مادل نداریم بایدبه سازاونابرقصیم...کسی که زنش دوست داشته باسه باچهارتافیلم خیانت نمیکنه که اگه قراربکنه به درک پس بی لیاقتی بیش نیس....

خدایابرای داده ونداده ات شکر🥰💛🧡💚💜🤎🤍
عزیزم عکس یه زن ... اشتباهی واسه من فرستاد به جای دوستش ،زنه همه جاش عمل بود بعد من میگم می خوام ژل ...

عزیزم همشون همینن جنس مرداینه درکت میکنم ولی توخودتومقصرندون هیجوقت.. اعتمادبه نفس داشته باش برعکس بگواوناکه عملی ان چقدرزشتن....تافکرنکنه اوناچی دارن که زنش نداره...کلافکرتودرگیرش نکن

خدایابرای داده ونداده ات شکر🥰💛🧡💚💜🤎🤍
ولی من قبول ندارم خب یه حرمتایی بایدحفظ شه درضمن خانومانیازبه دوست دارن که هم جنس خودشون باشه اقایون ...

منکه نگفتم محدودش کنید ب خودتون.

من حرفم اینه که جدا از دوستان هم جنسی که زن و مرد دارند .

باید در زندگی هم برای همدیگه رفیق باشن.

چون بعضیا اینقدررر دنیاهاشون از هم دوره مدتی بعد فقط در حد همخونه میشن.

رفاقت بین زن و شوهر که عیبی نداره.

هر چیزی جای خودش.

این صفحه متعلق به من