2777
2789

با سلام خدمت همه دوستان. سوالی دادم  از قانون جذب  و کسایی که این قانون رو باور کردن و داره عملی میشه تو زندگیشون و مطالعه کرون و اطلاعات دارن.

قانون اسمش مشخصه اگر قانونی اثبات بشه بدون چون و چرا اجرا میشه و اما و اگر و در حالت خاصی مثلا اتفاق بیافته نداره.

مثلا قانون نیوتون اگر در سطح زمین چیزی رو بندازی میافته زمین. اما و اگر هم نداره اگه اینو بنندازی میافته اینو بندازی نمیافته !!!!

اسمش روشه  قانون.

حالا اگر قانون جذبی هست  تو این جهان و داره کار خودشو میکنه. میگه عبارت تاکیدی بگوووو تجسم خلاق کن بهش فک کن بعدش رها کن  و کارای دیگه تا بهش برسی.

خوب گفتیم قانون اما و  اگر نداره

سوال من اینه خانوم ایکس نشسته تو خونش و مدام داره به شوهر  متاهل یکی همش فک میکنه و همش انرژی مثبت میفرسته و همش تجسم میکنه با اون اقاست اون اقا اومده سمتش تا اون اقا رو جذب کنه.

یکی به من جواب بده طبق لصلی کع قانون اما اگر نداره در صورتی درست اجرا کنی  بی جون و چرا اجرا میشه . پس بعد مدتی باید زندگی خوب  اقا و خانوم بهم بخوره و اقا بیاد سمت خانوم ایکس!!

قانونم اخلاق مدار نیست اخلاق اصلا جایگاهی نداره . مث جاذبه زمین.چاقو بندازی میافته گل هم بندازی میافته.

این چه قانونیه اگر وجود داره میتونه بدبخت کنه عالم و ادم رو و خانواده رو ؟؟؟؟؟؟؟؟

اون مرد داره خوش و خرم زندگی میکنه و یک نفر سوم بیاد با تجسم مرد رو بکشه سمت خودش؟؟؟ 

ممنون میشم سوال من رو جواب بدید

من رد نمیکنم قانون جذب رو ولی سوال هایی هم واسم مطرحه.

خوشحال میشم بحث منطقی داشته باشیم

خوب خودت جواب خودتو دادی دیگه😐قانون مگه اخلاق سرش میشه؟طبق قانون جذب اگه فک کنی بدبختی بدبخت میشی پس این قانون که فقط برای چیزای گل و بلبل نیست واسه همه چیزه.

البته من خیلی بهش اعتقاد تدارم جواب شمارو دادم

اگه کار اینترنتی 🚫بدون پیش پرداخت🛇 با درامد روزانه میخوای تاپیک منو بخون یا به آیدی @ceeport997 پیام بده😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قانون  جذب    برای   جذب   فرد   خاصی    اثر  نداره

عزیزم. این نشد جواب 

اگر قانونه اسمش روشه.

اما و اگر نداره

قانونی که این بشه اون نشه اصلا وجود خارجی نداره.

من مدافعش نیستم ولی اینو باید درنظر بگیری که جهان فقط بر پایه یه قانون نیست. همون جاذبه هم خیلی جاها نیروهای دیگه بهش غلبه دارن و مانع افتادن اجسام میشن ولی نمیگیم قانون جاذبه نقض شده

اینم همینطوریه قوانین دیگه ممکنه زورشون بیشتر باشه. 

لطفا لایک نفرمایید😅

عزیزم. این نشد جواب  اگر قانونه اسمش روشه. اما و اگر نداره قانونی که این بشه اون نشه اصلا وج ...

اما و اگر برای کارای خودت ندارن چون اون کارا به اختیار توئه که بخوای و جذب منی با تلاش سپاسگزاری دعا 

اما برای افراد دیگه اما و اگر داره چووون اون فرد هم اختیار داره شاید اون تو رو دفع می‌کنه 

کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره🤭🤭😂😂😂😂😂🤭🤭
عزیزم. این نشد جواب  اگر قانونه اسمش روشه. اما و اگر نداره قانونی که این بشه اون نشه اصلا وج ...

خوب متوجه   نشدی     این قانون   اصلا به ادمها  کار نداره   

به احساست کار داره  

مثلا  تو  از یک انسان  دیگه خوشت میاد   اون نمیاد همونو برات جذب کنه   یکی دیگه   رو   با همون  خصوصیاتی  که   تو دوستداری رو     سر راهت میزاره

کاربر آقا ........ اینجا جاییه برای  حل مشکل   ولی تا مشکلتو   میگی   بجای راهنمایی  کردن صد تا دیگه مشکل برات درست میکنند

یه قانون دیگه هم وجود داره اینکه انسان نسبت به همه چیز توی این دنیا برتری داره حتی قانون جذب 

با قانون جذب فقط میشه ثروت و عشق و چیزایی رو جذب کنی که جنبه مادیاتی دارن 

آدمی را آدمیت لازم است 😉
قانون جذب انسان هارو جذب نمیکنه چون انسان اختیار تام داره 

یکی از اساتید قانون جذب خاطره ای گفتن از هنر جوهاشون. که پسری ده سال مادر و پدرش رو ترک کرده بود و این ها در حسرت فرزندشون بودن. طبق اموزشی که بهشون دادن دو هفته تجسم خلاق کردن جفتشووون عین هم و عبارت تاکیدی ووو . و اتفاف افتاد و در کمال ناباوری پسر اومد دیدار پدر و مادرش.

پس  اگر قانونی هست تونسته رو اراده پسر تاثیر بزاره.!!!!

براجذب شخص خاص دعا بگیری بهتره

وااااا

نه اصلا تبعات داره اینجور دعا گرفتنا

کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره🤭🤭😂😂😂😂😂🤭🤭