با سلام خدمت همه دوستان. سوالی دادم از قانون جذب و کسایی که این قانون رو باور کردن و داره عملی میشه تو زندگیشون و مطالعه کرون و اطلاعات دارن.
قانون اسمش مشخصه اگر قانونی اثبات بشه بدون چون و چرا اجرا میشه و اما و اگر و در حالت خاصی مثلا اتفاق بیافته نداره.
مثلا قانون نیوتون اگر در سطح زمین چیزی رو بندازی میافته زمین. اما و اگر هم نداره اگه اینو بنندازی میافته اینو بندازی نمیافته !!!!
اسمش روشه قانون.
حالا اگر قانون جذبی هست تو این جهان و داره کار خودشو میکنه. میگه عبارت تاکیدی بگوووو تجسم خلاق کن بهش فک کن بعدش رها کن و کارای دیگه تا بهش برسی.
خوب گفتیم قانون اما و اگر نداره
سوال من اینه خانوم ایکس نشسته تو خونش و مدام داره به شوهر متاهل یکی همش فک میکنه و همش انرژی مثبت میفرسته و همش تجسم میکنه با اون اقاست اون اقا اومده سمتش تا اون اقا رو جذب کنه.
یکی به من جواب بده طبق لصلی کع قانون اما اگر نداره در صورتی درست اجرا کنی بی جون و چرا اجرا میشه . پس بعد مدتی باید زندگی خوب اقا و خانوم بهم بخوره و اقا بیاد سمت خانوم ایکس!!
قانونم اخلاق مدار نیست اخلاق اصلا جایگاهی نداره . مث جاذبه زمین.چاقو بندازی میافته گل هم بندازی میافته.
این چه قانونیه اگر وجود داره میتونه بدبخت کنه عالم و ادم رو و خانواده رو ؟؟؟؟؟؟؟؟
اون مرد داره خوش و خرم زندگی میکنه و یک نفر سوم بیاد با تجسم مرد رو بکشه سمت خودش؟؟؟
ممنون میشم سوال من رو جواب بدید
من رد نمیکنم قانون جذب رو ولی سوال هایی هم واسم مطرحه.
خوشحال میشم بحث منطقی داشته باشیم