2777
2789

هستم ولی ی ذره😬

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بازخوبه؛یکی مثل من هیچ وقت آرامش نداره؛بااینکه میدونم بخشیدن وگذشت کردن باعث انرژی خوب توزندگی آدم ه ...

حالا ذاتت ب کی رفته🤣

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
اره کینه ایم اون بلارو سرش میارم حالا هر چی باشه😷🙇

توی کتاب ۴اثرازفلورانس اسکاول شین نوشته ازتهه دل ببخشیدوذره ای کینه نداشته باشیدوحتی برای طرف دعای خیرهم بکنید تاببینیدچه اتفاقات خوبی براتون رقم میخوره،امامن هرکاری میکنم نمیتونم🤦‍♀️

فکرکنم مامانم🤣

چ جالب منم اخلاقای لوسم ب مامانم رفته🤣

منم کینه ای ام. اگه از دست خودم کاری برنیاد میسپارم ب خدا 

واقعاخدابهترین انتقام گیرنده است؛اینوبه وضوح توی زندگیم حس کردم،یکی توفامیل همش میخواست منوازچشم بندازه وآبروی منوالکی بردالان خودش انگشت نماس قشنگگگگ

فکرکنم مامانم🤣

😂من یادمه کلاس اول یکی از معلما بخاطر ننوشتن  از روی کلمه(ب)دعوام کرد منم فک کنم زمستون بود داشت برف میزد دیدمش سوار نکردم فک کنم پارسال بود نمیدونم😑

دوستدار رونالدو مخالف مسی😒😂
واقعاخدابهترین انتقام گیرنده است؛اینوبه وضوح توی زندگیم حس کردم،یکی توفامیل همش میخواست منوازچشم بند ...

اره. یکی هم تو فامیل ما بهم بدی کرد از خدا میخام سر دخترش اون بلا رو بیاره.

دلیلی برای استرس وجود نداره