2777
2789
عنوان

كسايي كه معتاد گلوريا شدن بيان

168 بازدید | 14 پست

سلام قرص گلوريا همون قرص لاغريه كسايي كه نميدونن

من حدود دو ساله ب صورت پراكنده مصرف ميكنم مثلا ي دوره ميخورم ي دوره استراحت يا ي روز درميون و واقعا نزديك بيست كيلو كم كردم كساني كه خوردن ميدونن عوارضشو پرحرفي حالت تهوع و .. بحث من سر اينه كه وقتي ميخورم بشدت حالم خوبه كاراي عقب افتادمو انجام ميدم سخت ترين درسامو امتحان ميدم چون تمركزو بالا ميبره بشدت دل و جرات ميده قدرت ريسك ميده دقيقا همون كارهاي شيشه رو انجام ميده ميشه گفت اعتياد پيدا كردم و وقتي ميخوام ترك كنم حالم بد ميشه(روحي) و تا نخورم اروم نميشم ي حس والستگي ك اگ بخوري همون دقيقه حالت عالي ميشه ميخواستم بدونم كسي مث من معتاد شده ؟چطوري ديگه مصرف نكرديد و اوكي هستيد عوارض براي كبد و كليه نداره راستش ميترسم برم آزمايش بدم واقعا معتاد شدم الكي الكي و اصلا نميتونم ترك كنم🥲

ی روزی منم عاشق میشم❤️☘️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام.. یه سوالی دارم ازتون اگه امکانش هست جواب بدین

من پشت کنکوری ام و سه روزه گلوریا مصرف میکنم و مثل شما حتی سخت‌ترین درسار هم با تمرکز عالی میخونم،شما گفته بودین واسه ارشد مصرف کردین و نتیجه خوبی هم گرفتین بنظر شما من مصرف کنم واسه کنکورم؟ واقعا سردرگم شدم.. پایه درسیم متوسطه نمیدونم چیکار کنم 

اعتیاد نداره وای چقدر منی 

بببن تو مثله من همیشه بیحال بودی اینو خوردی خسو حالتو خوب کرد نخوردنی مثله قبل بدون تمرکز خوابالویی

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱