2777
2789
عنوان

من چقدر بدبختم..

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 31 پست
ول کن بابا همشون همین جورن منم شوهرم که بهم یاد میداد بهم غر میزد تازه یه بارم اون باهام قهر کرد

ن من شوهرم اصلا غر نمیزنه

بعضی وقتا ک واقعا بی دقتی میکنم حرص میخوره ک چرا بعد اینهمه مدت نمیدونی باید اینکارو انجام بدی😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حب بیرون کلاس بردار برای تمرین منت شوهرتم نکش

بیرون ۵جلسه رفتم خداوکیلی بدهم نمیرونم ولی نمیزاره خودم بشینم تنها

با غصه نشو همدم سنت شکنِ خود باش آزاد ترین فردی وقتی که نگی ای کاش..

بخدا دیوونه ایا...گیرمم یاد گرفتی بااین شناختی که از همسرت داری میتونی ماشینو برداری بری بکارات برسی؟؟؟؟خدانکرده تصادف یه لحظس و یه اتفاقه و ممکنه براهمه پیش بیاد حتما که نباید شما خوب رانندگی کنی گاهی یه آدم ناشی میاد میزنه بهت...واقعا این اتفاق بیفته میتونی جمع کنی و جداب شوهرتم بدی

اُفَوّضُ اَمری اِلی اللّه خدایا ممنونم که خوشحالم کردی اللهم صل علی محمد وآل محمد باافتخار مامان پرنسس و پرنس😍😍
خاک برسرم کنن واقعا با این انتخابم اصلا دوستم نداره

من قبلا ی بارتصادف کردم و ترس دارم ازرانندگی..خودم وخواهرشوهرم باهم رفتیم برا گواهینامه..اون رانندگیشخوب بود ولی من میترسیدم ونمیتونسم رانندگی کنم وهربار ی بهانه میاوردم واسه رانندگی کردن ی بار خواهرشوهرم باماشین خودشون اومد وشوهرمم ب من گف رانندگی کن و نتونسم دیگ کاری کنم وبهانه بیارم خلاصه اون شب انقدبد رانندگی کنم انقدحرف زدبهم زدتوسرم توراه کلا گریه میکردم ولی حرفا ورفتارای اون شبش باعث شد ک سعیموکنم وترسمو کناربزارم..الان رانندگیم عالیه حتی خیلی بهترازخواخرشوهرم..شایدبهت حرف زده ک ب خودت بیای من رانندگی امروزم بخاطر رفتارای اون شب شوهرمه

اگه ماشین برا خودته برو بیرون چندجلسه بری حله..اگه ماشین شوهرته بنظرم دست نزنی بهتره شوهرمنم زیادی رو ماشینش حساسه گواهینامه هم دارم ولی سرهمین مساله اصلا دس به ماشین نمیزنم هرروز هفته ماشین توپارکینگه خودش سرویس داره برا سرکار...اونوقت من کاری داشته باشم با اسنپ میرم بی منت😁

اُفَوّضُ اَمری اِلی اللّه خدایا ممنونم که خوشحالم کردی اللهم صل علی محمد وآل محمد باافتخار مامان پرنسس و پرنس😍😍
بخدا دیوونه ایا...گیرمم یاد گرفتی بااین شناختی که از همسرت داری میتونی ماشینو برداری بری بکارات برسی ...

نه والا هنیشه فقط وفقط از من طلب داره انگار

من قبلا ی بارتصادف کردم و ترس دارم ازرانندگی..خودم وخواهرشوهرم باهم رفتیم برا گواهینامه..اون رانندگی ...

نه بابا میشناسمش برای این نیست ذاتا دلش نمیخواد من هیچ کاری کنم...

نه والا هنیشه فقط وفقط از من طلب داره انگار

خب چرا میخوای یادبگیری ولش کن خودتو به دردسر ننداز یه خراش روش بیفته یا چراغاش طوری شه اونوقته که عذابت بده ان شاالله هروقت از جیب خودت ماشین داشتی یا جداگانه براخودت ماشین خرید برو یادبگیر رانندگی کن

اگه ماشین برا خودته برو بیرون چندجلسه بری حله..اگه ماشین شوهرته بنظرم دست نزنی بهتره شوهرمنم زیادی ر ...

چطور؟ماشینشوهرتون مال شماست دیگ..ماماشینمون وخونه وایناهمشوپدرشوهرم خریده..ولی چون ک دیگ داده ب شوهرم اگ پیش من نصف ماشینم تصادف کنم بره نمیترسم چون شوهرم هیچی نمیگ ولی مال پدرشوهرم دستگیره در خراب بشه میمیرم ازترس