2777
2789
عنوان

فکری دارید؟

131 بازدید | 10 پست

سلام من تازه شروع به کسب و کار خونگی برای فروش عسل کردم منتها فعلا سرمایه زیادی ندارم که بتونم عسل هامو بسته بندی خوشگل و مناسب بکنم. باید یه مدت صبر کنم تا بتونم واسه بسته بندی هزینه کنم

چکار کنم فروشم بالا بره 

اینم بگم این عسل طبیعیه و ازش مطمئنم و کیلویی130دارم میدمش در صورتی که حداقلش تو شهر خودمون 160تومنه 

نمیدونم چرا نمیخورن؟ 

ارسال رایگان

اشانتیون کنارش

معرفی بین دوستات

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ممنون الان تو دیوار آگهی گذاشتم دعا کنین درست بشه کارم

شما میتونید یه کار دیگه هم انجام بدید .

همون قیمتی که بقیه همشهریاتون میدن شما هم بفروشید و توی آگهی بزنید مثلا خرید بالای 3 کیلو 10 درصد تخفیف

یا از این قبیل موارد .

عکس و پیامی که میزارید برای تبلیغ هم مهمه .

برای شروع فکر نکنم نیاز به بسته بندی انچنانی باشه .

یه ظرفهای پلاستیکی یه کیلویی هست اکثر عسل فروشا از اونا استفاده میکنن.

انشالله پر برکت باشه براتون 

سودی که میکشم روش خیلی کمه نمیتونم الان رایگان بدم ولی اشانتیون راهکار خوبیه ممنونم

میتونی کنارش با عسلایی ک تو فروشگاها میفروشن عسل مرغوب نیس سکنجبین درست کنی ی بطری کوچیک بدی هم برا سکنجبینت مشتری جمع میشه هم وسوسه برانگیزه

مثلا سکنجبین کاسنی درست کن برا پاکسازی کلد و رفع لک صورت سکنجبین رازیانه بدا قاعدگی بانوان سکنجبین بیدمشک یا بهارنارنج ارامش اعصاب

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.