2777
2789
عنوان

خسته شدم دیگه😭😭😭😭

1465 بازدید | 11 پست

چندین ساله کف سرم حالت شوره های چسبیده داره

هروزم برم حموم بازم همینه 

رفتم دکتر فهمیدم قارچه

هرچی روغن درمانی هم میکنم مدتی خوب میشه باز میگرده 

ایندفعه بطور جدی خوب شد و الان بعد یکماه و نیم کم کم داره برمیگرده😭

دق کردم بخدا حجم موهام کمه ریزش زیاد ندارم ولی همین که زود چرب میشه و حمومم میرم سریع پوست پوسته میشه اسیرم کرده 

عضو گروه رز قرمز🌹تاریخ شروع رژیم:1400/9/28 وزن اولیه 96.400 وزن فعلی 95.100 وزن هدف 70💪 
برای قارچ نمیدونم ولی برای شوره زیاد سلنیوم سولفاید از داروخانه بگیری بزن خوب میشی

خیلی قوی نیست ریزش بگیرم؟

عضو گروه رز قرمز🌹تاریخ شروع رژیم:1400/9/28 وزن اولیه 96.400 وزن فعلی 95.100 وزن هدف 70💪 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قارچ نیست. شوره دو نوع داره. نوع پودری و نوع سکه ای که به کف سر می چسبه. شامپو ضد شوره هگور بزن. یا ...

نه تهران نیستم 

فکرکنم سکه ایه😪

برای قارچ نمیدونم ولی برای شوره زیاد سلنیوم سولفاید از داروخانه بگیری بزن خوب میشی

سلینویم سولفاید شدید مو رو سفید می کنه. شدید. و سفیدیش طوری که حتی موی سفید شده ، رنگ پذیریش رو از دست میده

خیلی قوی نیست ریزش بگیرم؟

نه فکر نکنم امتحان کنم بار اول ریزشون میکنه بار دوم کم بار شوم کمتر خلاصه دو سه بار بزن بیا نتیجشو بهم بگو در ضمن سرتو با اب خیلی داغ نشور که شوره بگیری با اب ولرم حموم کن 

سلینویم سولفاید شدید مو رو سفید می کنه. شدید. و سفیدیش طوری که حتی موی سفید شده ، رنگ پذیریش رو از د ...

نمیدونستم من خودم سالی یک بار یا اینا میزنم اما موهام سفید نشده شما بر چه اساسی میگین ???دکتر بهتون گفته ????

نمیدونستم من خودم سالی یک بار یا اینا میزنم اما موهام سفید نشده شما بر چه اساسی میگین ???دکتر بهتون ...

بله هم دکتر میگه. هم روی محصول نوشته. سالی یک بار نه. کسی که شوره داره شاید لازم باشه چند دوره بزنه . 

بله هم دکتر میگه. هم روی محصول نوشته. سالی یک بار نه. کسی که شوره داره شاید لازم باشه چند دوره بزنه ...

من خودم سالی یک بار استفاده میکنم موهام سفید میشه???پس برای شوره چی خوبه ?