مهربونم سلام
من ۴۰سالمه مددکارم. قبلا بااسم رازیانه۲ درسایت بودن خودم بستم.
گاهی خواننده خاموشم. دیشب کامنت ها درتاپیک کاربری که ازجنسیت بچه سوم راضی نبود خواندم به خداوندگارعالم تاصبح یک لحظه نخوابیدم.تمام بدنم دردمی کند.
من ساکن تهرانم.دراطرافم هممه دختردوستندامابرای من فرقی نمی کندهردوقلب وروح انسانند.
امادلم خون شدکه دیدم زنانی اینطورتیشه برریشه زنان دیگر میزنند.
شماازعکس این مطلب ناراضی بودی وکامنت گذاشتی چراتبعیض می گذارید.اماآنچه من ازبیرون می دیدم زنانی بود که جنسیت خودرابه خاک وخون می کشیدند.
جایی شماازناشکری گفتی ودرنظرنگرفتی
درجامعه ما۷۰%قوانین مدافع مردانست
دررسانه ما۷۰٪برنامه هازن ستیزانه ست
بیشتربچه های سقط شده به عمد دخترند
تعرض های جنسی بیشتر متوجه زنانست
مزاحمت های خیاباتی هتک حرمت ها فحاشی های ناموسی موقع رانندگی زنان راهدف قرارمی دهد
درمشاغل اداری حقوقشان کمترست
آزادی مشروع شان محدودست دختر۷ساله من قبل تکلف درمدرسه مقنعه داردپسرم فقط روپوش می باشد...
یادمان می رودما زن هستیم وصدهازن وکیل که عاااااااااااااااااشقانه پسرشان رادوست دارن برای احقاق حقوق ماتلاش می کنند.عزیزم اگرماروزی بناداریم بدون زحمت فقطازقوانین کامل استفاده کنیم مطمین باش شناسایی می شویم واین اجازه رابه مانمی دهند.
بگذار یک مثال بزنم.
من پسری دارم که استخر بزرگی دارد.دخترشماهم حوض کوچکی دارد.ازاستخر پسرم برای حوضش آب می برد.چقدرطول می کشدآب استخرتمام شود. دخترشمافقط یک حوض داردامامن به حوض کوچک اوهم بخل دارم.
قوانین زن ستیز است. زنان ماهم زن ستیزند مگرچه می شودگاهی ازجنس ماتعریف شود؟؟؟؟؟؟نگران چندسطل آب هستید؟؟؟؟؟
سئوال دارم چراهرچه تحصیلات وشئن اجتماعی بالامی روداین رفتارهاکمترمی شود؟؟؟سنت دختردوستی انبیا راازیادمی بریم؟؟؟کتاب "نفیسه طاهری" رادرموردزن بخوانید.دختردوستی سنت هم انبیاست.
دختردوستی افراد بدترست یاآنان که ازجنسیت بچه برای ارتقاخوداستفاده می کنند؟؟؟؟؟اینهادشمن اصلی فرزندخودهستند.صحبت دکترهلاکویی ودکترانوشه و...راگوش کن کثیف ترین کارعالم استفاده سوء ازفرزند جنسیت و احساسش و...ست.
آنکه احترام جنس خودرابریزدروزی همسروپسرش هم احترامش رامی ریزندچون همین درذهنشان نقش می بندد.
وگرنه هردوجنس نورچشمند قلب وروحند وهییییییچ فرقی نداردقصدحمایت ازهمجنسانمانست.
شبت خوش گلم
ببخش اینجانوشتم من تگ بلدنیستم.