اخه میدونی سوال من همینجاس مثلا من تو مجازی چ چیزی بگم بهشون یا اینکه چجوری اعتماد ب نفس داشته باشم& ...
از سوالات درسی شروع کن
کار گروهی
همینجور پیش برو
ما گروه سوالات درسی داریم
اونجا با هم حرف میزنیم و میگیم و میخندیم
اگه امکانش هست بخون خوش حال میشم. ریحانها هستم🤓بهم میگن نازنین بهاره🤗دلیل انتخاب نام کار بریم هم اینه😍از اون بچه درس خونام😉بیماری اضطراب دارم😪خانواده ام درکم نمیکنن و....🤧مثل همه مشکل دارم مالی و....🥺ولی امیدوارم😀انیدم به اینده است 👩🔬 برای همه چیزش برنامه دارم💪🏻تک و توک و تو ذهنم چیدم😃حتما امیدم منو نا امید نمیکنه😅و میتونم یه چشم کوری هم به اونایی که میگن نمیتونی و نمیشه و تو مثل فلان نیستی و...بگم😂💪🏻خوشحالم که به دنیا اومدم😉ودارم زندگی میکنم🙄تلاش میکنم🙄حالا با هر مشکلی که هست میسازم🤗🤗خدایااا شکرت برا همه چیز😘🌹💃در اخر اگه امضامو خوندی یه صلوات مهمونم کن و ریپ بزن منم برات بفرستم😃
دوس دارم همیشه تو جمع های شلوغ باشم ولی اعتماد ب نفس میخاد و سر زبون داشتن
خب پس خیلی باید رو خودت کار کنی
چه عیبی داره مگه بقیه اشتباه نمیکنن؟ نترس از اینکه ی موقع سوتی بدی انقدددر باید اشتباه کنیییی تا یادبگیری روش درست چیه، بعدشم به این فک کن اوناهم همسن تو هستن و شایدم تازه تو چیزایی بیشتری بدونی
magic comes in pices🧚🏻♀️معجزه ذره ذره اتفاق می افتد💫
امیدوارم ک بتونم ب نظرت چ مدت طول میکشع واس تو چقد طول کشید؟؟
میشه👌🏻😃
من یمی دو ماه بیشتر طول نکشید
مهر ماه شروع کردم
اذر دوست شده بودیم
اگه امکانش هست بخون خوش حال میشم. ریحانها هستم🤓بهم میگن نازنین بهاره🤗دلیل انتخاب نام کار بریم هم اینه😍از اون بچه درس خونام😉بیماری اضطراب دارم😪خانواده ام درکم نمیکنن و....🤧مثل همه مشکل دارم مالی و....🥺ولی امیدوارم😀انیدم به اینده است 👩🔬 برای همه چیزش برنامه دارم💪🏻تک و توک و تو ذهنم چیدم😃حتما امیدم منو نا امید نمیکنه😅و میتونم یه چشم کوری هم به اونایی که میگن نمیتونی و نمیشه و تو مثل فلان نیستی و...بگم😂💪🏻خوشحالم که به دنیا اومدم😉ودارم زندگی میکنم🙄تلاش میکنم🙄حالا با هر مشکلی که هست میسازم🤗🤗خدایااا شکرت برا همه چیز😘🌹💃در اخر اگه امضامو خوندی یه صلوات مهمونم کن و ریپ بزن منم برات بفرستم😃