2777
2789
عنوان

دخترای دهه۸۰ ک مدرسه میرن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 55 پست
وارد بحثایی شو که تعداد بچه ها توش بیشتر یعنی اوناهم دوستای صمیمی نیستن تا راحت تر بتونی برخورد کنی& ...

دوس دارم همیشه تو جمع های شلوغ باشم 

ولی اعتماد ب نفس میخاد و سر زبون داشتن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه میدونی سوال من همینجاس مثلا من تو مجازی چ چیزی بگم بهشون یا اینکه چجوری اعتماد ب نفس داشته باشم& ...

از سوالات درسی شروع کن

کار گروهی

همینجور پیش برو

ما گروه سوالات درسی داریم

اونجا با هم حرف میزنیم و میگیم و میخندیم

اگه امکانش هست بخون خوش حال میشم.  ریحانها هستم🤓بهم میگن نازنین بهاره🤗دلیل انتخاب نام کار بریم هم اینه😍از اون بچه درس خونام😉بیماری اضطراب دارم😪خانواده ام درکم نمیکنن و....🤧مثل همه مشکل دارم مالی و....🥺ولی امیدوارم😀انیدم به اینده است 👩‍🔬 برای همه چیزش برنامه دارم💪🏻تک و توک و تو ذهنم چیدم😃حتما امیدم منو نا امید نمیکنه😅و میتونم یه چشم کوری هم به اونایی که میگن نمیتونی و نمیشه و تو مثل فلان نیستی و...بگم😂💪🏻خوشحالم که به دنیا اومدم😉ودارم زندگی میکنم🙄تلاش میکنم🙄حالا با هر مشکلی که هست میسازم🤗🤗خدایااا شکرت برا همه چیز😘🌹💃در اخر اگه امضامو خوندی یه صلوات مهمونم کن و ریپ بزن منم برات بفرستم😃
چرا جمع میبندی😐

جبهه نگیر گل دختر 

پستم جنبه طنز داشت 

ولی خدا شاهده خودم شاخ در اوردم بس اینجا دیدم دهه هشتادی یکی و دوتا و گاها سه تا بچه دارن

وزن شروع ۹۳. 😢تاریخ شروع ۱/آبان/۱۴۰۰هدف اول ۸۵😍هدف های بعدی رو بعداً میگم😊۱۵ آبان ۹۲/۴۰۰☹️۱۵ آذر ۹۱
دوس دارم همیشه تو جمع های شلوغ باشم  ولی اعتماد ب نفس میخاد و سر زبون داشتن

خب پس خیلی باید رو خودت کار کنی 

چه عیبی داره مگه بقیه اشتباه نمیکنن؟ نترس از اینکه ی موقع سوتی بدی انقدددر باید اشتباه کنیییی تا یادبگیری روش درست چیه، بعدشم به این فک کن اوناهم همسن تو هستن و شایدم تازه تو چیزایی بیشتری بدونی  

magic comes in pices🧚🏻‍♀️معجزه ذره ذره اتفاق می افتد💫
از سوالات درسی شروع کن کار گروهی همینجور پیش برو ما گروه سوالات درسی داریم اونجا با هم حرف میزنی ...

امیدوارم ک بتونم ب نظرت چ مدت طول میکشع واس تو چقد طول کشید؟؟

جبهه نگیر گل دختر  پستم جنبه طنز داشت  ولی خدا شاهده خودم شاخ در اوردم بس اینجا دیدم دهه ...

باشه :/

باشه :/

ولی قرار نیست همه مث همون چیزی که شما دیدی باشن گللللل:///

برای مهربونی دنبال دلیل نباش...:)
امیدوارم ک بتونم ب نظرت چ مدت طول میکشع واس تو چقد طول کشید؟؟

میشه👌🏻😃

من یمی دو ماه بیشتر طول نکشید

مهر ماه شروع کردم

اذر دوست شده بودیم

اگه امکانش هست بخون خوش حال میشم.  ریحانها هستم🤓بهم میگن نازنین بهاره🤗دلیل انتخاب نام کار بریم هم اینه😍از اون بچه درس خونام😉بیماری اضطراب دارم😪خانواده ام درکم نمیکنن و....🤧مثل همه مشکل دارم مالی و....🥺ولی امیدوارم😀انیدم به اینده است 👩‍🔬 برای همه چیزش برنامه دارم💪🏻تک و توک و تو ذهنم چیدم😃حتما امیدم منو نا امید نمیکنه😅و میتونم یه چشم کوری هم به اونایی که میگن نمیتونی و نمیشه و تو مثل فلان نیستی و...بگم😂💪🏻خوشحالم که به دنیا اومدم😉ودارم زندگی میکنم🙄تلاش میکنم🙄حالا با هر مشکلی که هست میسازم🤗🤗خدایااا شکرت برا همه چیز😘🌹💃در اخر اگه امضامو خوندی یه صلوات مهمونم کن و ریپ بزن منم برات بفرستم😃