2777
2789

یه دو روز پیش احساس کردم یه چیزی مثل جوش زیر زبونم در اومده...بیخیال شدم گفتم لابد مثل همون همیشگی هاست  میره...ولی دیروز فهمیدم آفته😭من اصلا آفت نمیزدم نمیدونم چرا اینطوری شدممممم...

از پارسال نوروز تا الان هرماه یه بار یکی باید بزنم...

الانم زیرزبونم زدم دوبار آفتین ژل کشیدم روش ولی هی چرک جمع میشه توش...از بس سوخت دیگه خون اومد...

یعنی مثل مرررررررگه از بس که میسوزه و درد میکنه...بزرگم نیست...کوچیکه...حالا بعدازظهر کلاس دارم تا شب...چطوری صحبت کنم؟😭

درمان دائمی نداره این آفت دهان؟من هرماه باید بسوزم یعنی؟

گوگل که کلا میگه سرطااااان دهااانه....وای بچه ها خیلی میسوزه...من دیگه نمیخوام تحملش کنم درمان دائمی بگید بهم...الانم آفتین ژل زدم دوبار ولی خب فعلا که خوب نشده...

دفعات قبلی آفتین ژل همون موقع خوب میکرد...

گوگل و ولش کن 

ولی افت دائمی اصلا عادی نیست و نشان از مریضی داخلی داره که داره با افت خودنمایی میکنه

در اسرع وقت چکاپ کامل بدین

من ریخته ام‌ در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن درمن و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و‌حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤️❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم برو دکتر داروی ترکیبی بهت میده خوب میشی.من یادمه میزدم یبار دکتر یه شربت و یه امپولو با یه کپسول قاطی کرد برام قرقره کردم کاااملا خوب شدم

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.
درمان دائمیه؟

من ازونرو دیگه نزدم.ممکنه شخص تا شخص فرق کنه

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.