2777
2789

دوسه سال خرج مدرسه وکلاس کنکورم رو داد ولی باوجود تلاش زیاد وسختی قبول نشدم و الان یه رشته متناسب با خودم دو ساله رفتم..

چپ میره راست میره بهم مارز وسرکوفت میده دوسال خرجت کردم هیچ گهی نشدی همش با فحش وبدبیراه بهم‌میگه🥲 هیچ خرجم رو نمیده و همش مسخره وفحش میدع بهم..واقعیت خسته شدم دوتا النگو از قدیم دارم میخوام بفروشم پرت کنم جلوش پولشو و دیگه اتمام پدر دختری من واون هس🥲

قلبم شکسته نمیدونم تا چه حد درک کنین منو ولی از منت هاش خسته ام😞

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست.اگر کمک کننده نیسین نمک رو زخم دیگران هم نباشین

اصلااااا این کارو نکن

بزار بمونه یه سرمایه واسه خودت

اون بالاخره پدره وظیفشه

از سر احساس ظلمو در حق خودت نکن

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نفروش النگوها رو مستقیم بزار جلوش، شاید بفروشی عصبانی تر شه گلم

دیگه همه چیز عادت شده نه سختیا درد دارن، نه خوشیا لذت.️ وَ خَاطِرِاتی کِـ تِکرارِشان آرِزُوس♡،همون دختری باش که همه جا حرف از rahموفقیتشه♥️⃟🌙 ،در حال تلاش برای تبدیل رویاها به واقعیت✨️ ،خدایا شکرت اکثرا رویاهام و هدف هام به واقعیت رسیدند و فقط چند تا هدف های دیگم موندن اونا رو هم با کمکت میرسم،دُنـیـٰایَـم ڪِـنـٰارِ طُ زیـبـٰا شُـد 𝒩❤️✨️

برو شغل پیدا کن بعدش این حرکتو انجام بده

اگه میبینید حرفام با تاپیکام همخونی نداره بخاطر اینه که اطرافیان و دوستان گاهی ازم میخان سوالاشونو تو نینی سایت بزارم، پس هی نیاین بگین توکه مجردی چرا تاپیک بیبی چک و تیتر بتا داری😕😂

بفروش بده بعد ببین ری اکشنش چیه

ری اکشنش جز اینکه بگه با این چیزا جبران نمیشه یا بازم سرکوفت بزنه چیز دیگه ای نیست

با این حرفایی که اسی گفت از پدرش اینطور ادمی هست حتما

ارزش نداره سر یه واکنش دیدن زندگیشو خراب کنه و سرمایشو از دست بده

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

بفروش بده بعد ببین ری اکشنش چیه

بابام دارا هس ونسبتا پولدار قلبم ازین شکسته هس💔🥲ولی خرج من رو نمیده این دوسه سال هم منت میزاره

ری اکشنی فکر نکنم داشته باشه چون این پولا براش هیچی نیس

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست.اگر کمک کننده نیسین نمک رو زخم دیگران هم نباشین

چپ برو راست بیا بگو بقیه پول کلاس فلانی رو میدن، از بچگی معلم خصوصی دارن خداتومن، تو هم زبون داشته باش، منم تو مسایل دیگه بابام میگفت چکار باید میکردم که نکردم فهمیدم سکوتم خیلی اشتباه بوده، باید بگی تا بفهمن چقدر خسیسن

خب پول النگو هارم خودش داده 

ولش کن نفروش اونارو نگه دار برای خودت 

ادامه بده و حتما سعی کن تو رشته خودت موفق بشی 

اکثر خانواده ها تا قبل از اینکه بچه به درامد برسه همین رفتارو دارن و سرکوفت میزنن 

استقلال مالی بدست بیار تا ببینی چطور رو حرفت حساب میکنن و تحویلت میگیرن 

با پدرت درگیر نشو دنبال این نباش که گذشته ت رو توجیه کنی چون درست که نمیشه هیچ... تازه ارامش خونه هم کاملا از بین میره 

زخم رو تازه تر نکن بذار تموم شه بره

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

طلا رو نفروشی دختر. سرمایه میشه یه جا به دردت میخوره.

بذا انقد سرکوفت بزنه تا خودش خسته بشه. محل نذار

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

النگو ها ک با پول خودشه وقتی سر سفرش هستی هنوز چه اتمامی؟؟؟ 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑