2777
2789

دختر داییم بیچاره دو سال پیش ازدواج کرد بیست سالش بود طفلک چند ماه عقد بود فقط بعدش رفت خونش امروز گفتن دامادشون و مامانش بیچاره زنداییم و دخترش و دختر کوچیکش که ۱۰ سالشه یه عالمه زدن و انداختن بیرون از خونه خود دختره میگن مادر شوهرش آشغاااش بند کیفش و انداخته بود دور کیف دختر کوچیکش تو خونه میکشید 

اینا هم زدن ولی اون آشغالا خیلی بیشتر حالا شکایت کردن و اینا

فهمیدیم دختره از همون عقد دیده با زنا میحرفه اینم کلا نزاشته تو ۲ سال بهش دست بزنه و بعد از دوسال توی یه خونه باکرس با گریه تعریف میکرد دختر داییم میگف هیجی به خونه نمیخرید غذا درست کنم زنگ میزدم مامانم میگفتم فلان غذات و دلم خواسته هر ۲ روز یه بار که گشنه نمونم فقط نون پنیر بعد دوسال خونواده داییم فهمیدن و زنداییم و دخترش رفتن بیارن دخترشون و که اونجور شده 

میگ مادر شوهرش داد میزد میگف با کمربندت بزن دوتاشونم

مادر شوهرشم گفته جهزیتم نمیدم اون یکی پسرمم زنش طلاق گرفت جهزیت و ندادم چقدر بعضی آدما بیشرفنننن حرص میخورمممم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادر شوهره یا جیمز باند؟

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯

خوشگلا

از لازمه های جذابیت پوشیدن لباس شیک توی خونه اس، هر سایزی که باشی من برات لباس دارم🥰😇

I'm on Instagram as @unicornshopping1. Install the app to follow my photos and videos. https://www.instagram.com/invites/contact/?i=17ivqefel4v4o&utm_content=m16ero2

فقط 27 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40