2777
2789
عنوان

بیاید کمک لطفا خیلی عجله دارم

184 بازدید | 18 پست

یون a با یک بار منفی دارای ۹ پروتون و ۱۰ نوترون است تعداد الکترون و عدد جرمی برابر است با ؟؟؟

خواهشا حواب بدین

خدایا آشغالا رو نریز رو زمین...!🖤                               اگر سر به سر تن به کشتن دهیم از آن به که کشور به دشمن دهیم;) یه ترک :)   
تا جایی که یادمه تعداد اکترون ها در هرصورت با تعداد پروتون‌ ها برابره‌ این از این

بله خب

خدایا آشغالا رو نریز رو زمین...!🖤                               اگر سر به سر تن به کشتن دهیم از آن به که کشور به دشمن دهیم;) یه ترک :)   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تعداد الکترون ۸ تا عدد جرمی هم اگه درست یادم باشه و جمع پروتون نوترون بود میشه ۱۹

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️

نمیدونم 

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

تا جایی که یادمه تعداد اکترون ها در هرصورت با تعداد پروتون‌ ها برابره‌ این از این

یه بار مثبت یعنی یه الکترون رفته و خنثی نیس

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️

تعداد الکترون و پروتون در فسفر با ۳ بار منفی و عد  اتمی ۱۵ 

تعداد الکترون ۸ تا عدد جرمی هم اگه درست یادم باشه و جمع پروتون نوترون بود میشه ۱۹

خیلی ممنونم اون‌یکی سوالم نگا میکنید ببینید بلدین؟؟؟

نه چرا ۸ تا؟ دقت کن تعداد پروتونها‌ که تغییر نمیکردن تو باردار بودن اتم

منم نگفتم پروتون تغییر کرده باردار شده بار مثبت یک الکترون از دست داده

تعداد پروتونها‌ که تغییر نمیکنه‌ و تو حالت خنثی‌ تعداد الکترون  و پروتون‌ برابره

اون‌یکی سوالم نگا میکنید لطفااا خیلی دیر کردم