2777
2789
عنوان

چجوری مخ بزنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 28 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو توی تنظیماتش، یه گزینه داره به نام ای لاو یو، تیکش رو فعال کن.

همون مورد قبلم. میگم دکتر خانم سراغ نداری؟

مو میشناسوم زمین مادریمه / هنو عطر آقامه داره خاطر...     

خانم من پسرم با این حالی ک شما داری خیلی فاجعس خوبه ما اقایون اینجور نیستیم. تاپیک قبلیتو خوندم ک عاشق خواننده ای ک اونو اصل باید رها کنی چون خواننده ها اینقد دورشون شلوغه ک وقت عاشقی ندارن 

اما در مورد این اقای دکتر ی روش بهت میگم دلشو ب دست بیار 

اول بهش نخ بده بعد بی محلی کن چنبار اینجور کن 

همون مورد قبلم. میگم دکتر خانم سراغ نداری؟

من زنگ زدم کارخونه دکتر سازی. میگه دماغش رو بگیر شصتش رو فشار بده، ریست فکتوری میشه بر می گرده به تنظیمات کارخانه

مو میشناسوم زمین مادریمه / هنو عطر آقامه داره خاطر...     
خانم من پسرم با این حالی ک شما داری خیلی فاجعس خوبه ما اقایون اینجور نیستیم. تاپیک قبلیتو خوندم ک عا ...

خواننده مربوط به خیلی وقت پیشه

اما میگید بهش نخ بدم بعد بی محلی و...

خب چجوری نخ بدم دقتی با دهن باز زیر دستشم همیشه اصلا وقت نمیشه

بعدشم اصلا نمیخوام فکر کنه من ادم جلفی هستم چون اصلا این کارو هم بلد نیستم

خواننده مربوط به خیلی وقت پیشه اما میگید بهش نخ بدم بعد بی محلی و... خب چجوری نخ بدم دقتی با دهن ب ...

خب پس دیگه باید خدا کمکت کنه.  نمیدونم خیلی جدی باش سر سنگین اصلا نخندی تو روش  ببین این حرفام از سر تجربه بهت میگم اقایون عاشق کسی میشن ک محل ندن بشون 

خب پس دیگه باید خدا کمکت کنه.  نمیدونم خیلی جدی باش سر سنگین اصلا نخندی تو روش  ببین این ح ...

خب اخه اینطور باشه من رو هم مثل بقیه مریۻاش میبینه چه فایده

عاشق چهرش شدی؟  بیخیال نمیدونم چجوری انقد زود عاشق میشید اونم عاشق چهره  مهم ترین چیزش ک ...

ببین عزیز

من نگفتم عاشق چهره اش شدم . اخلاق و ادب و رفتارش باعث شد کنجکاو بشم و برم چهرشو ببینم