2777
2789

میخوام لوستر بخرم زیاد تخصص ندارم میترسم سرم کلاه بره از چند جا قیمت کردم تفاوت قیمت خیلی زیاده کسی اگر تجربه ای داره یا اطلاعاتی لطفا بهم بگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تفاوت قیمتش بخاطر برنده میتونه باشه. بخاطر اصل و فروشم میتونه باشه

بعضی جنسا آلیاز و برنز قاطی دارن

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
تفاوت قیمتش بخاطر برنده میتونه باشه. بخاطر اصل و فروشم میتونه باشه

من از یه جا قیمت کردم میگه دونه ای ۲۴۰۰ میگه برنجه از یه جا قیمت کردم دونه ای ۲۸۰۰ میگه برنزه جفتشون هم شبیه همه والا موندم

آهنربا بهش نباید بچسبه 

از رنگش مشخصه

بعضیا خراش میدن

از قیمتشم میشه فهمید

در کل سعی کن حتما از یه جای معتبر بخری

خوشبـختی همـــان لحظه ایـست ڪه احساس میڪنی خُـــدا ڪنارت نشسته و تو به احترامش از گناه فاصـله میگیـری 🌸🍃
من از یه جا قیمت کردم میگه دونه ای ۲۴۰۰ میگه برنجه از یه جا قیمت کردم دونه ای ۲۸۰۰ میگه برنزه جفتشون ...

باید جای مطمئن و آدم درستی رو پیدا کنی 

وگرنع هر کی هر قیمتی دلش خواست میده

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

ساعت و جا دستمالی خریدم دو سال قبل 

خودش تولید کننده بود 

هر موقع میشورم و پاک میکنم برق میزنن