2777
2789
من به دستان خدا خیره شدم معجزه شد الهی بحق جد بزرگوارت خدا دلتو شاد شاد شاد کنه 💞

الهی آمین...زایمان کردی تگ کن منو.

تی تی:شکوفه                                                         غم میونِ دو تا چشمونِ قشنگت؛لونه کرده....شب توو موهای سیاهت؛خونه کرده....دوتا چشمونِ سیاهت؛مثل شب های منه....سیاهی های دو چشمت؛مثل غم های منه....سیدم.
عزیزم میفهمم چی میکشین آن شالله بلا از خودت و خانواده ت دور باشه 

فدات بشم عزیزم انشالله 

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا من مطمئنين؟ ان تي احتمال دختر داده بهم .گفتين سيدم دلم ي جوري شد 🌷

الان چندتا عکس ان تی دیدم یادم نیست ب شما چی گفتم...فکرکنم گفتم پسر درسته؟هرچی گفتم مطمئنم...

تی تی:شکوفه                                                         غم میونِ دو تا چشمونِ قشنگت؛لونه کرده....شب توو موهای سیاهت؛خونه کرده....دوتا چشمونِ سیاهت؛مثل شب های منه....سیاهی های دو چشمت؛مثل غم های منه....سیدم.
میگم که مطمئن نگفت پسره گفت یه ماه دیگه میتونم قطعی بگم ولی ۶۰ به ۴۰ پسر بعدم خیلی طول کشید سونوم چو ...

دوستم ان تی گفت ۶۰درصد پسر ولی دختربود دخترخالمم احتمال پسردادن دخترشد. انشالله دخمل باشه😍😍

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
واسه منم ان تی ۷۰درصد گفت پسره بعدشم گفت بازم قطعی نیست...من از اولش میدونستم بچم پسره معمولا مامانا ...

خب من حسم از اول هم دختر بود الانم حتی با حرف سونو ان تی نتونستم کنار بیام چون احساسم همش دختره و حالت هام با بارداری سر پسرم کاملا" متفاوته، حدودا" ۱۰ روز دیگه آنومالی دارم وایستادم ببینم اونجا چی میگن توکل به خدا

مامان‌‌‌‌ ۲ تا پسر ناز ، رادین و رادمهر ، خدایا دوستت دارم واسه هر چی که بخشیدی ... اگه امضامو خوندی لطفا" یه صلوات واسه شادی روح بابام بفرست ... 
الان چندتا عکس ان تی دیدم یادم نیست ب شما چی گفتم...فکرکنم گفتم پسر درسته؟هرچی گفتم مطمئنم...

ميخواين دوباره بزارم پاك كردم  ؟ 

براي همه دعا كنيد مثل پروردگار ك مهربانيش برهمه سايه افكنده است اي دوست مرا دعا كن شايد نزديكتر از من ب خدا ايستاده اي🙏🏻  
دوستم ان تی گفت ۶۰درصد پسر ولی دختربود دخترخالمم احتمال پسردادن دخترشد. انشالله دخمل باشه😍😍

ممنون عزیزم ، هر چی خدا صلاح بدونه برام ، آره خیلی شنیدم که اشتباه گفتن

مامان‌‌‌‌ ۲ تا پسر ناز ، رادین و رادمهر ، خدایا دوستت دارم واسه هر چی که بخشیدی ... اگه امضامو خوندی لطفا" یه صلوات واسه شادی روح بابام بفرست ... 
خب من حسم از اول هم دختر بود الانم حتی با حرف سونو ان تی نتونستم کنار بیام چون احساسم همش دختره و حا ...

بازم هرچی خدا بخواد انشالله هرچی برات خیره پیش بیاد...اگه حرفم درست بود خبرم کن.

ميخواين دوباره بزارم پاك كردم  ؟

بذار گلم

ایمان من ضعیف هست دوست خوبم خوشبحالتون ک ناشکری نمیکنین خدا من ببخشه ک دوتا پسر دسته گل داده چشمام ن ...

خدا شاهده ارزوی دختر دارم.حتی با این که بار دار نیستم پتوی صورتی هم گرفتم.ولی اگرزمانی بار دار باشم و بچه پسر بشه حتی برای یک ثانیه ناشکری نمیکنم

خدا همیشه بهترین ها رو برامون میخواد

الخیر ما فی وقع

همیشه این رو تکرار کن

گلپسره عزیزم.

بازم هرچی خدا بخواد انشالله هرچی برات خیره پیش بیاد...اگه حرفم درست بود خبرم کن.

ممنون عزیزم باشه حتما" خبر میدم