2777
2789
عنوان

🖤مادرم 🖤😞🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 825 بازدید | 54 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما چرا منقرض نمیشین؟ تا یادمه آدمایی مثل شما زیر این تاپیک ها بودن، چطور میتونی راحت زخم زبون بزنی

شما چرا انقدر بیکاری چرا کار پیدا نمیکنی چرا زبون به دهنت نمیگیری  چرا  چرا چرت و پرت خودتو نمیبینی 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

خدا رحمتش کنه🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

بیا واسه شادی روحش ختم دسته جمعی داریم

یک جز وردار

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍
شما چرا منقرض نمیشین؟ تا یادمه آدمایی مثل شما زیر این تاپیک ها بودن، چطور میتونی راحت زخم زبون بزنی

تو چرا دلشکسته منو قضاوت تودتو نمیبینی! 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
خدا بهتون صبری بده خواهر داغ مادر داغ بزرگیه راحت شد انشاءالله همنشینش بی بی فاطمه زهرا باشه

انقدر موقع زجر و عذاب کشیدنش میگف یا خانوم فاطمه زهرا خودت کمکم کن 

من فدای هردوشون شم 

من میمردم جای مادرم خب 

ب یاد❤🖤 مادرم🖤❤ ...
شما چرا انقدر بیکاری چرا کار پیدا نمیکنی چرا زبون به دهنت نمیگیری  چرا  چرا چرت و پرت خودت ...

من کاری دارم ک صدتای تورو میخرم و میفروشم همین الانشم سر کارم، ولی مثل تو زبون نیش‌دار ندارم از آیه های ک نوشتی تو امضات خجالت بکش متظاهر

من کاری دارم ک صدتای تورو میخرم و میفروشم همین الانشم سر کارم، ولی مثل تو زبون نیش‌دار ندارم از آیه ...

تو هم از دلی که شکستی خجالت بکش نمیخواد بفروشی 

خدا ب دلت ارامش بده مطمئن باش مادرت با دیدن زندگی و حال خوبت خوشحاله پس قوی باز براشون صلوات فرستادم بدون اینو ک اون پاک ازین دنیا رفته جاش تو بهشته❤❤❤❤ 

میشه واسه حاجت دلم دعا کنی؟اگه دعام ♥️♥️