2777
2789
عنوان

🖤مادرم 🖤😞🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 825 بازدید | 54 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا رحمتش کنه به خدا راحت شد امشب بعد از مدتی ها بدون درد و سختی می‌خوابه راحت و سبک

اره من فداش شب سالها بود ک شبا نمیخابید امشب انقدر راحت بخابه قربون موهای سفیدش شم

ب یاد❤🖤 مادرم🖤❤ ...

یاد مریصیای مادرم افتادم.با پدر بداخلاقم...الان نامادریمو می پرسته و باهم خواهر بیچارمو دق می دن.یا حضرت معصومه مدد.

برای مادرتون فاتحه می خونم برای شادی روح مادرم واینکه خواهرم طلاق گرفت آواره خونه نامادریم نباشه دعا کن با دل شکستت.بگو خدایا خواهر بهار بچشو چه کنه

تسلیت میگم عزیز ، روحش شاد ، بیماریشون چی بود؟

مامان‌‌‌‌ ۲ تا پسر ناز ، رادین و رادمهر ، خدایا دوستت دارم واسه هر چی که بخشیدی ... اگه امضامو خوندی لطفا" یه صلوات واسه شادی روح بابام بفرست ... 
اره من فداش شب سالها بود ک شبا نمیخابید امشب انقدر راحت بخابه قربون موهای سفیدش شم

مادر جوانم انقدر مهربان بود کاش بود والان کمک می کرد بحال خواهرم گریه می کرد نه اینکه نامادری بعد دادگاه اشک خواهرمو دربیاره و تو خونه محلش نده.یا ابالفضل العباس کمکمون کن بخودت سپردیم همه رو.

همه رفتن از تنهایی دارم دق میکنم اخ پس چیکار کنم 

همه تاصبح گریه میکنن معمولا شب اول وای خدافظ

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

آخی... دلم پر کشید برای بابابزرگ مظلومم. خدا کنه الان حالش خوب باشه.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟

خدا رحمتش کنه عزیزم و به شما هم صبر بده....همدردیم  منم چهارماه پیش مادرم رو از دست دادم....غم از دست دادن مادر،بزرگترین غم دنیاست،ولی وقتی به زجر و بیماری هایی که کشیده فکر کنی میبینی که خودخواهی اگه مادرت رو به خاطر ارامش خودت ،تو این دنیا با زجر کشیدن ببینی.....مامانت الان دیگه زجر و بیماری نداره و در ارامش کامله....روحش شاد.ماهم دیر یا زود میریم پیششون پس غصه نخور...مرگ یک واقعیت تلخه اما پایان دیدارها نیست.

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می رود.....