2777
2789

مشکل فقط نساختن اخلاق هست و طرز فکر شوهر که قدیمی هست مشکل اینه 

فقط نظرتونو بگید 

چجوریاس که کالبُدتون آدمـه شخصیـتتون یه حیـوون تمام عیـار ؟!😉                                                                    💕💍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه وقتی بچه دار بشه و چن تا بچه بی گناه گرفتار بشن بده

بچه دار نیست

چجوریاس که کالبُدتون آدمـه شخصیـتتون یه حیـوون تمام عیـار ؟!😉                                                                    💕💍

نه چون بعدا میگه کاش همون موقع طلاق گرفته بودم

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰

اره دقیقا 

پیش فامیل زشت نیس ؟؟

بیشتر دعوا سر طرز فکرامون هست

نه پس فک کردی خوبه اخلاق که دست خودتونه برین باهم کنار بیاین با آبروی خانوادتون بازی نکنین مگه الک ...

نمیتونیم‌کنار بیاییم 

پیش فامیل زشت نیس ؟؟ بیشتر دعوا سر طرز فکرامون هست

نه اصلا ولی لطفا روهم عیب های نامناسب نذارین

فقط بگین طرز فکرمون نساخت همین

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰
نمیتونیم‌کنار بیاییم 

کنار اومدن دست خودتونه

یکی من باشه یکی نیم من

فک کردی طلاق بگیری دوباره میتونی فرصت بهتری داشته باشی 

یکم از اونایی که طلاق گرفتن مشاوره بگیر ببین دنیا دست کیه

محبت عاشقانش خوبه نه سیاستمندانه...
نه اصلا ولی لطفا روهم عیب های نامناسب نذارین فقط بگین طرز فکرمون نساخت همین

اونحور‌که میخوام نمیتونم زندگی کنم 

نمیتونم موهامو رنگ کنم ناخن بکارم تنها بیرون برم

برمم باید یا با مادر و پدر باشه زنگم زده باشم 

دوستی و رفیق نباید داشته باشم 

تا جلو در خونه نمیتونم برم 

مانتو باید بلند باشه 

شلوار بلند باشه 

مو بیرون نباشه 

من نمیتونم کنار بیام 

آرایش نکنم