2777
2789
عنوان

خدایا خسته شدیم بسه دیگه🥲💔

168 بازدید | 11 پست

وی فردا امتحان زیست داره

یه گفتار دیگه مونده ریاضیم باید بخونه

همشم حضوری 🥲

الانم مثه چیز خوابش میاد 

ب نظره شما چیکار کنم؟🥲

قهوه هم فایده ندارع💔

شب غم تو نیز بگذرد اما این میان دلی ز دست میرود🙂✋🏻🖤

تا وقتی تموم شه بخونو بخاب

نیاگاراپوپوووو=))،اسپرایتتت،دینگ دنگ،درتی واتر،لتس گت ایت،اینفایرز من یه،فلاور فلاور فلاوررر،شیت دون،اینترنشنال پلی بوی،رررررپ مانستر،ایم لیتل شای،بری بری استرابری،ایم پیگ اوینک اوینک،هی استاب ایت،جمن شیییییی، اکسکیوز می سر،لاجی بولالا،پارتی پارتی یهه،اس تی او پی آی تی،جاستین سیگل،جیهوووووووپ،بی دی اس،پویزن اپل،مای هارت بوم بوم،اریگاتوو،مووی لوکینگ،جین ایم ورد واید هندسام،رَتووو ریتووو،فیکی کیک،اوکی بای بای،اسموت لایک باتور،پاردون،فوکوس آن،بونوبونویا،ای دونت هو تینک،لیسن بوی،کاپ نودول،جونگ کوک اینگلیش ایز سو کیوت اوووووووو:))چیزی یادتون اومد بگید بهش اضافه کنم:]]]]]]]...........................................................................................................................................................................................................................................................................................[اوتاکو،کیدرامر،سی درامر،کیپاپر💜]...*ARMY

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وی بهتر بود یه برنامه ریزی میکرد به کارهایش به موقع میرسید

تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید              
اصن‌ نمی‌فهمم چی میخونم🥲

بخودت تلقین نکن...چیزی نیست ک نتونی ع پس اش بربیای

نیاگاراپوپوووو=))،اسپرایتتت،دینگ دنگ،درتی واتر،لتس گت ایت،اینفایرز من یه،فلاور فلاور فلاوررر،شیت دون،اینترنشنال پلی بوی،رررررپ مانستر،ایم لیتل شای،بری بری استرابری،ایم پیگ اوینک اوینک،هی استاب ایت،جمن شیییییی، اکسکیوز می سر،لاجی بولالا،پارتی پارتی یهه،اس تی او پی آی تی،جاستین سیگل،جیهوووووووپ،بی دی اس،پویزن اپل،مای هارت بوم بوم،اریگاتوو،مووی لوکینگ،جین ایم ورد واید هندسام،رَتووو ریتووو،فیکی کیک،اوکی بای بای،اسموت لایک باتور،پاردون،فوکوس آن،بونوبونویا،ای دونت هو تینک،لیسن بوی،کاپ نودول،جونگ کوک اینگلیش ایز سو کیوت اوووووووو:))چیزی یادتون اومد بگید بهش اضافه کنم:]]]]]]]...........................................................................................................................................................................................................................................................................................[اوتاکو،کیدرامر،سی درامر،کیپاپر💜]...*ARMY
وای من اصن شب نمیتونم بخونم😑

منم مثه تو تازه داشتم میخوندم 

بعد یه چی بود ک باید همه چی تنظیم باشه توی گوارش 

من نمی‌فهمیدم چی میگفتم یه چن دقیقه تمرکز کردم دیدم دارم میگم مثلا وقتی دوز اول واکسنو میزنی باید دوز دومم بزنی🥲خودم کلم ریختم برگام موند

وی بهتر بود یه برنامه ریزی میکرد به کارهایش به موقع میرسید

وی مشکل داره تو برنامه ریزی نمیتونه طبق اون پیش بره و ب همین دلیله ک دلش میخواد خودشو خفه کنه🥲