شکلات۰۰۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/25 تعداد پست: 874 عنوان خدایا خسته شدیم بسه دیگه🥲💔 168 بازدید | 11 پست وی فردا امتحان زیست دارهیه گفتار دیگه مونده ریاضیم باید بخونههمشم حضوری 🥲الانم مثه چیز خوابش میاد ب نظره شما چیکار کنم؟🥲قهوه هم فایده ندارع💔 شب غم تو نیز بگذرد اما این میان دلی ز دست میرود🙂✋🏻🖤 1400/08/24 | 23:37 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
izenit عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 2037 تا وقتی تموم شه بخونو بخاب نیاگاراپوپوووو=))،اسپرایتتت،دینگ دنگ،درتی واتر،لتس گت ایت،اینفایرز من یه،فلاور فلاور فلاوررر،شیت دون،اینترنشنال پلی بوی،رررررپ مانستر،ایم لیتل شای،بری بری استرابری،ایم پیگ اوینک اوینک،هی استاب ایت،جمن شیییییی، اکسکیوز می سر،لاجی بولالا،پارتی پارتی یهه،اس تی او پی آی تی،جاستین سیگل،جیهوووووووپ،بی دی اس،پویزن اپل،مای هارت بوم بوم،اریگاتوو،مووی لوکینگ،جین ایم ورد واید هندسام،رَتووو ریتووو،فیکی کیک،اوکی بای بای،اسموت لایک باتور،پاردون،فوکوس آن،بونوبونویا،ای دونت هو تینک،لیسن بوی،کاپ نودول،جونگ کوک اینگلیش ایز سو کیوت اوووووووو:))چیزی یادتون اومد بگید بهش اضافه کنم:]]]]]]]...........................................................................................................................................................................................................................................................................................[اوتاکو،کیدرامر،سی درامر،کیپاپر💜]...*ARMY
لویی_ویتوون عضویت: 1400/08/11 تعداد پست: 6131 وای من اصن شب نمیتونم بخونم😑 هرچه تبر زدی مرا،زخم نشد؛جوانه شد🌱
parinaz192 عضویت: 1398/06/09 تعداد پست: 6433 ریاضیتو بخونو بخواب صب زودتر پاشو زیست بخون چرا انقدر اوضاع خیطه؟؟!
شکلات۰۰۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/25 تعداد پست: 874 تا وقتی تموم شه بخونو بخاب اصن نمیفهمم چی میخونم🥲 شب غم تو نیز بگذرد اما این میان دلی ز دست میرود🙂✋🏻🖤
دختردلشکسته۲۶۲۳ عضویت: 1400/01/06 تعداد پست: 321 همین الان کتابارو ببند گوشیتوبزارکنار بخاب صبح زودبیدارشوچون الان خسته ای هرچیم بخونی یادنمیگیری
selena16 عضویت: 1392/07/03 تعداد پست: 6820 وی بهتر بود یه برنامه ریزی میکرد به کارهایش به موقع میرسید تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید
izenit عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 2037 اصن نمیفهمم چی میخونم🥲 بخودت تلقین نکن...چیزی نیست ک نتونی ع پس اش بربیای نیاگاراپوپوووو=))،اسپرایتتت،دینگ دنگ،درتی واتر،لتس گت ایت،اینفایرز من یه،فلاور فلاور فلاوررر،شیت دون،اینترنشنال پلی بوی،رررررپ مانستر،ایم لیتل شای،بری بری استرابری،ایم پیگ اوینک اوینک،هی استاب ایت،جمن شیییییی، اکسکیوز می سر،لاجی بولالا،پارتی پارتی یهه،اس تی او پی آی تی،جاستین سیگل،جیهوووووووپ،بی دی اس،پویزن اپل،مای هارت بوم بوم،اریگاتوو،مووی لوکینگ،جین ایم ورد واید هندسام،رَتووو ریتووو،فیکی کیک،اوکی بای بای،اسموت لایک باتور،پاردون،فوکوس آن،بونوبونویا،ای دونت هو تینک،لیسن بوی،کاپ نودول،جونگ کوک اینگلیش ایز سو کیوت اوووووووو:))چیزی یادتون اومد بگید بهش اضافه کنم:]]]]]]]...........................................................................................................................................................................................................................................................................................[اوتاکو،کیدرامر،سی درامر،کیپاپر💜]...*ARMY
شکلات۰۰۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/25 تعداد پست: 874 وای من اصن شب نمیتونم بخونم😑 منم مثه تو تازه داشتم میخوندم بعد یه چی بود ک باید همه چی تنظیم باشه توی گوارش من نمیفهمیدم چی میگفتم یه چن دقیقه تمرکز کردم دیدم دارم میگم مثلا وقتی دوز اول واکسنو میزنی باید دوز دومم بزنی🥲خودم کلم ریختم برگام موند شب غم تو نیز بگذرد اما این میان دلی ز دست میرود🙂✋🏻🖤
لویی_ویتوون عضویت: 1400/08/11 تعداد پست: 6131 منم مثه تو تازه داشتم میخوندم بعد یه چی بود ک باید همه چی تنظیم باشه توی گوارش من نمی ... 😂😂😂🤣🤣🤣🤣 هرچه تبر زدی مرا،زخم نشد؛جوانه شد🌱
شکلات۰۰۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/25 تعداد پست: 874 وی بهتر بود یه برنامه ریزی میکرد به کارهایش به موقع میرسید وی مشکل داره تو برنامه ریزی نمیتونه طبق اون پیش بره و ب همین دلیله ک دلش میخواد خودشو خفه کنه🥲 شب غم تو نیز بگذرد اما این میان دلی ز دست میرود🙂✋🏻🖤
شکلات۰۰۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/25 تعداد پست: 874 ریاضیتو بخونو بخواب صب زودتر پاشو زیست بخون مرسی🙂❤️ شب غم تو نیز بگذرد اما این میان دلی ز دست میرود🙂✋🏻🖤