2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله عزیزم جاریم سه بار گرفت 

بد هم گرفت...

هر ۳ بار تستش مثبت شد

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
بد هم گرفت... هر ۳ بار تستش مثبت شد

اره هرسه بار مثبت شد .دفعه اولی شدید بود .دومی علائمش کمتر بود .سومی دیگه خیلی کمتر  یه جورایی دیگه بدنش مقاوم شده بود

در دیاری که درآن نیست کسی یارِ کسی....کاش یارب که نیفتد به کسی کار کسی.....
هر ۳ بار تستش مثبت شد؟؟بد هم گرفت؟؟

اره هر سه بار

بله خیلی بد بود 

اینکه میگن سری اول بگیری سری بعد سبک تر برای من اینجور نبود 

کرونای سومی که گرفتم سخت تر از کروناهای قبلی بود 

بی سر و صدا از پیشم رفت اما باور دارم حتما برمیگرده حتی اگه ۲۰ سال  یا ۴۰  سال یا .. طول بکشه منتظرش میمانم (🤟 تا ابد)
اره هرسه بار مثبت شد .دفعه اولی شدید بود .دومی علائمش کمتر بود .سومی دیگه خیلی کمتر    یه ...

عزیزم دفعه چهارم دیگه فقط تستش مثبت هیچ علائمی نداره

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
اره هر سه بار بله خیلی بد بود  اینکه میگن سری اول بگیری سری بعد سبک تر برای من اینجور نبود&n ...

به فاصله چند وقت گرفتی؟؟

عزیزم دفعه چهارم دیگه فقط تستش مثبت هیچ علائمی نداره

اره دیگه بدن مقاوم میشه.چرا شما هم کرونا گرفتین؟

در دیاری که درآن نیست کسی یارِ کسی....کاش یارب که نیفتد به کسی کار کسی.....
اره دیگه بدن مقاوم میشه.چرا شما هم کرونا گرفتین؟

من مرداد گرفتم دوباره علائمی دارم میترسم...

😖😖

به فاصله چند وقت گرفتی؟؟

اولی شهریور ۱۳۹۹ 

دومی فروردین ۱۴۰۰ 

سومی مرداد ۱۴۰۰ 

بی سر و صدا از پیشم رفت اما باور دارم حتما برمیگرده حتی اگه ۲۰ سال  یا ۴۰  سال یا .. طول بکشه منتظرش میمانم (🤟 تا ابد)