2777
2789

اینترنتی دوست نداری ویزیت بشی؟

من امروز اینترنتی واسه ریه ویزیت شدم که اگه میخواستم برم دکتر و برگردم خرجم یه میلیون میشد فعلا که یه مقدار ویزیت کم دادم تا فردا نسخمو بپیچم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینترنتی دوست نداری ویزیت بشی؟ من امروز اینترنتی واسه ریه ویزیت شدم که اگه میخواستم برم دکتر و برگر ...

اخه دکتر روانپزشک نوار مغزی اینا میگیره فک نمیکنم بشه انلاین

اخه دکتر روانپزشک نوار مغزی اینا میگیره فک نمیکنم بشه انلاین

فکر نکنم روانپزشک نوار مغزی احتیاج داشته باشه ها 

دکتر مغز و اعصاب نوار میده اونم اگه لازم باشه 

حالا انلاین هم امتحان کن

اون دفعه خانومه میخواست بره روانپزشک میگفت گفته هفتصد هزار تومن همرات بیار در صورتیکه سایتای پزشکی انقدر نمیگیرن 

فکر نکنم روانپزشک نوار مغزی احتیاج داشته باشه ها  دکتر مغز و اعصاب نوار میده اونم اگه لازم باش ...

اخه قبلا رفتم گرفته. نمیدونم ب چ درد میخوره واقعا تلهذی پوله انگار ازاینذاتاق ب اون اتاق. کلی حل تستو اینا. باقرصاش خوب شدم اما خیلی این اتاق اون اتاق میکنه ادمو

اخه قبلا رفتم گرفته. نمیدونم ب چ درد میخوره واقعا تلهذی پوله انگار ازاینذاتاق ب اون اتاق. کلی حل تست ...

به نظرم خرج الکی میتراشن اینطور دکترا

من خودم اوایل دهه نود تحت نظر روانپزشک بودم 

با اینکه از نظر خودمو و دیگران خیلی مشکلم حاد بود دکتر گفت اصلا احتیاج به مشاوره نداری فقط حدودا ماهی یه بار باید ویزیت بشی که گاهی اگه خودم حالم بد میشد زودتر از یه ماه میرفتم و دکتر به منشی سپرده بود که من زنگ زدم بهم وقت بده فقط و فقط تو چند سال پول ویزیت میدادم نه عکسی نه چیزی 

فقط گاهی خودم یه ازمایشی چیزی میخواستم به دکتر میگفتم برام بنویس

من تو اینترنت بارها خوندم که نوار و این چیزا برای دکتر روانپزشک الکیه و خرج تراشیدن

اگه وقت کردی برو نوبت دات ای ار صفحه دکتر هاکوپیان که روانپزشک هست حرفای جالبی گاهی مینویسه در مورد این کیسه دوختنا دکترم نبوده ها همینطوری گاهی دنبال میکنم حرفاشو 

اره. میدونم خودم پول ترتشیدنه همش. نمیدونم باید برم پیش روانپزشک یا دکتر اعصاب. من یزمان میرفتم دکتر روانپزشک بمن قرصای قوی داده بود خوب شدم مشکل روده ومعده داشم و استرس. کذهمش بخاطر اعصاب بود. بعد داروهامو قط نمیکرد میگفذباید بخوری تا سالها. بعدش رفتم پیش دکتر مغزو اصاب اون دارومو عوص کرد و سر سال قط. اماالان نمیدونم کدومش برم. اصا نمیدونم از اعصابه یانه. من کلی دکتر زنان رفتم کلی ازمایش و سونو اصلاااا مشمل زنانه ندارم بجز یکم تنبلی تخندان. اینجا نمیتونم مشکلمو بگم اگه خاسین تو خصوصی میگم. شاید دونسین چ دکتری باید برم

اره. میدونم خودم پول ترتشیدنه همش. نمیدونم باید برم پیش روانپزشک یا دکتر اعصاب. من یزمان میرفتم دکتر ...

چه داروهایی بهت داده بود .شماکه میگی خوب شدی  دیگه چرامیخای بری روانپزشک