2777
2789

شوهرم باعلائم گلودرد وبعدبدن دردشدیدتب شروع شدو سردردشدید...روزپنجم تست دادمنفی شد

تنگی نفس اصلااانداشت

بعدم دخترم گرفت ۶روزتب کرد

بعدمن ۵روزتب کردم...سردردوبدن دردشدید وحالاهم سرگیجه

وبعدم دختریکساله م

هممونم به سرفه افتادیم

عین سرماخوردگی وآنفولانزاهای سالای پیش

ولی همه اصراردارن کرونابوده واون تستم منفی کاذب بوده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله من همسرم گرفت مثبت شد خودم منفی ولی آزمایش خون مثبت بودم تستها ۷۰ درصد درست هستن 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

خب اگه بنابه این باشه هممممه کرونااند حتی اوناکه تستشون منفی میشه...چرا...چون همه میگن منفی کاذبه

دکترا میگن الان دیگه اسمی بنام سرماخوردگی وجود نداره حالا این ب کنار ادم ی روز تب میکنه تو سرماخوردگی نه پنج شیش روز😕

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
دکترا میگن الان دیگه اسمی بنام سرماخوردگی وجود نداره حالا این ب کنار ادم ی روز تب میکنه تو سرماخوردگ ...

خب ویروس دیگه یاآنفولانزابوده

ماقبل ازکرونا سالی ۳_۴بارهمینطورسرمامیخوردیم یاآنفولانزامیگرفتیم

خب ویروس دیگه یاآنفولانزابوده ماقبل ازکرونا سالی ۳_۴بارهمینطورسرمامیخوردیم یاآنفولانزامیگرفتیم

ماهم همین فکرو میکردیم ولی متاسفانه کرونابود😑

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
مهم اینه که 3 هفته جایی نرید و کسی نیاد خونتون. حالا منفی یا مثبت. 

ببین مااصلامشکل اینونداریم

چرا

چون کلاهیییییچ جانمیریم ..منودخترام

الان شوهرم هفته دومه توخونه ست وسرکارم نرفته

ببین مااصلامشکل اینونداریم چرا چون کلاهیییییچ جانمیریم ..منودخترام الان شوهرم هفته دومه توخونه ست ...

انشالله که هرچه زودتر سلامتیتون بدست بیارید. خودتون خوب تقویت کنید. نذار بچه هات از غذا بیوفتن. چون کرونا بی اشتهایی میاره. انشالله که کرونا نباشه