2777
2789
عنوان

اورژانسی، سنگ کلیه!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 3867 بازدید | 43 پست

فقط آب جوشیده بخورید 

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حب موقع دفع معمولا تا چند روزی خونریزی دارید؟

نه اصلا ببین وقتی دفع میکنی عین زایمان یهو همه چی تموم میشه نه درد نه سوزش نه تکرر ادرار نه خونریزی هیچی دیگه نیست 

سنگ من ۸ میلیمتر بود این آخری ، تنها مشکلم این بود انتی بیوتیک میخوردم و قرص برای سوزش رنگ نارنجی ادرارم چند روز ادامه داشت 

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.     
نه اصلا ببین وقتی دفع میکنی عین زایمان یهو همه چی تموم میشه نه درد نه سوزش نه تکرر ادرار نه خونریزی ...

پس احتمالا برای من یه جا گیر کرده، چون سه روزه الان خونریزی دارم..

پس احتمالا برای من یه جا گیر کرده، چون سه روزه الان خونریزی دارم..

یکم بپر بپر بکن، طناب بزن، مایعات زیاد بخور ، ترب سیاه خیلی خوبه، پله هم بالا پایین برو چیزی باشه دفع میشه 

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.     
آره عزیزم سه بار تا حالا.آخرین بار چند وقت پیش تو حموم غش کردم.درمان این درد فقط نوشیدن زیاد مایعات ...

عزیزممم..شما موقع دفع سنگ خونریزی هم داشتین؟ اگه داشتین تا چند روز بود؟

نه اصلا ببین وقتی دفع میکنی عین زایمان یهو همه چی تموم میشه نه درد نه سوزش نه تکرر ادرار نه خونریزی ...

شما سنگ 8  میل  دفع شد یا سنگ شکن  انجام دادید؟ 

خدایا مارا لایق پدر و مادرشدن قراربده ، فرزند سالم و صالح بده ، هرچه زودتر آرزومو برآورده کن  الهی آمین  خدایا ممنون که آرزومو برآورده کردی و دوتا دختر ناز بهم دادی  خدایا شکرت

🟡درمان قطعی و کاملا گیاهی 

سنگ صفرا ، سنگ کلیه و سنگ مثانه :

✴️ کاملا تضمینی 

♦️ در کوتاه ترین دوره ی درمانی با بهترین نتیجه ی ممکن

♦️به دو روش با دارو و بدون دارو

♦️خرد شدن ، تحلیل و دفع انواع سنگ کلیه و مثانه

♦️خرد و دفع کننده ی سنگ های کیسه صفرا و پاکسازی کیسه ی صفرا از لجن صفراوی 

بدون هیچ گونه عوارض ❗

دکتر میر حسین کاظمی

متخصص طب مکمل

شماره ی تماس :

09367461816

سلام وقت بخیر

علوی هستم  کارشناس دارو های گیاهی

اگر نیازمند مشاوره در خصوص درمان سنگ کلیه هستید تماس بگیرید یا عکس سونو خودتان را از طریق یکی از پیام رسان های ایرانی ارسال کنید تا از مشاوره رایگان بهره مند شوید

۰۹۰۵۹۴۱۲۲۳۰