2777
2789
عنوان

اورژانسی، سنگ کلیه!!!

3864 بازدید | 43 پست

بچه ها من سنگ کلیه داشتم که زیاد درد و اینا نداشت، حالا از دیروز ببخشید ادرارم شده رنگ نوشابه سیاه! رفتم سونو گفت هیچی تو کلیه ت نیست، شاید سنگت دفع شده..

ولی تو آزمایش ادرارم هم خون دیده شده هم پروتئین، هنوزم خونریزی دارم تو ادرارم.. قراره چهارشنبه برم دکتر..

کسی بوده مثل من باشه؟ خیلی ترسیدم..نکنه چیز خطرناکی باشه! چرا خونریزیم قطع‌نمیشه؟؟😭

بابای منم اینطوری بود نترس

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

می دونی تا چند روز خونریزی داشتن؟ من دردم زیاد نیست اصلا، فقط خونریزیه کلافه م کرده..

دو روز رفت دکتر خوب شد

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍
می دونی تا چند روز خونریزی داشتن؟ من دردم زیاد نیست اصلا، فقط خونریزیه کلافه م کرده..

بابام اینقدر ترسبده بود وصیت کرده بود😂😂😂😂😂

نه فقط سونوی کلیه کرد و لگن که همون رحم و تخمدان ها بود..

رحم و تخمدان چه ربط به کلیه داره 😐

ببین من خودم سنگ سازم، گاهی ممکنه سنگ توی حالب یا مثانه باشه که خونریزی همچنان ادامه داره، درد و سوزش نداری؟ 

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.