2777
2789
عنوان

برای حاجت گرفتنم چیکار کنم؟؟

1261 بازدید | 30 پست

دعا یا نماز یا هرچیزی که هست معرفی کنید

میخوام این راه رو امتحان کنم

هممون ی روزی مردیم؛ توی سکوتی که هیچوقت، هیچکس، هیچ جوره درکش نکرد..‌.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هر بار نماز جعفر طیار خوندم حاجت گرفتم حتی محال ترین حاجت ها 

از گوگل روش خوندن رو سرچ کن

برام ی صلوات می‌فرستین🌸 تو این دنیا برا خودتون هدف داشته باشین😘 وقت بزارید برا خودتون 💗دنبال رویاهاتون برید 😍 یادتون باشه زندگی شماست و نیاز نیست در مقابلش به کسی جوابگو باشید 🌸 تو اولین و آخرین ناجی زندگی خودت هستی همیشه باعث افتخار خودت باش 💗 امیدوارم همیشه رو لباتون خنده باشه😍

یه بار از ته دل بخواه و  رهاش کن 

اصرار نکن 

بخواد نشه نمیشه با هیچی 

حالا که چشمت افتاد بیا تا بدونی🙃.................................................................................................🙃 اون اتفاق غیر منتظره که حالتو و حالمو خوب کنه نزدیکه بهمون 🙃خدایا شکرت🤍

اول ترک گناه

دوم خیر خواهی برای دیگران

سوم عمل به واجبات

مثلا بیحجابی نکنی و فلان

هدیه صلوات و قران برای اماما 

همه ادعیه معتبر

نماز اول وقت و نماز شب

احترام والدین

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
من هر بار نماز جعفر طیار خوندم حاجت گرفتم حتی محال ترین حاجت ها  از گوگل روش خوندن رو سرچ کن

فقط واسه ازدواجه؟

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
من هر بار نماز جعفر طیار خوندم حاجت گرفتم حتی محال ترین حاجت ها  از گوگل روش خوندن رو سرچ کن

باشه عزیزم.. یبار بخونمش؟

هممون ی روزی مردیم؛ توی سکوتی که هیچوقت، هیچکس، هیچ جوره درکش نکرد..‌.

من خودم آدم معتقدی نیستم اینو فقط شنیدم 40 روزغیبت نکن اگرم غیبت کردی بعد از نماز صبح حدیث کسا بخون .اگه غیبت کردی از اول شروع کن.مشکلات همه با نماز خواندنم حل نمیشه اول شاکر گذار  باش تو غیبت نکن و حق ناس رو بجا بیار

چله و ذکر زیاده گلم 

فقط نا امید نشو خدا حاجت من و بعد ۳ سال داد فقط خدا میدونه تو این سه سال چقد تحقییر شدم چقد درد کشیدم چقد عذاب کشیدم ولی قربون مهربونی و رحمت خدا بشم بعد این همه مدت حاجت دلم و داد 

چله ی سوره ی حشر(خودم حاجت گرفتم)

چله ی زیارت عاشورا حق شناس 

استغاثه به اقا امام زمان(بشدت مجرب خودم حاجت گرفتم)

توسل به شهید ابراهیم هادی و عباس دانشگر(خودم حاجت گرفتم)

توسل به ائمه و شهدا(بارها حاجت گرفتم)

چله ی ایت الکرسی 

چله ی استغفار خیلی خیلی مجربه

چله ی صلوات 

دعا و ذکر در همه حالات از ته دل بخصوص لحظه ی اذان و باران

و در اخر از بقیه بخواید در حقتون دعا کنن خیلی مجربه

به حق عزیز زهرا حاجت روا شی❤

متاهل و متعهد به یه شوهر هیز بی احساس😒💔/پروردگارا شرح صدرم عطا فرما و کار برایم اسان کن که همانا بس تویی بصیر به احوال ما...🤍🦋/یه صلوات واسه رسیدن به حاجاتم مهمونم کن مهربونم اجرت با ضامن اهو...❤/من پری کوچک غمگینی را میشناسم که در اقیانوسی مسکن دارد و دلش را در یک نی لبک چوبی می نوازد ارام ارام.... پری کوچک غمگینی که شب از یک بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد امد🌻🌈به ارزوهام قول رسیدن دادم(توکلت علی الله)🦄💜/ بی ادبی و بی احترامی و بی جواب میذارم اصالت و تربیت ادما خیلی باهم متفاوته...!😌❤/صد هزارمین کاربری/  امام زمانم قلب من به شفافی نگاه شما نیست اما عجیب به دوس داشتن شما مبتلاس ای کاش زودتر بیاید حضرت اقا دنیای کوچیک ما بدون شما دقیقا مث یه قفس تاریکه به هر گوشه اش که نگاه می کنیم دلمون میگیره....🌙💚