2777
2789
عنوان

با بیل برم تو شکمش؟؟؟؟؟؟؟

614 بازدید | 62 پست

تاپیک قبلیم کسی نیومد

آقا داستان اینه که عشقم

یه دختر دایی داره که متاهله

هیچکسم از خانومای فامیل بجز عمه و مامانشو فالو نکرده جز این دختردایی عه(البته شوهرشم فالو کرده)

همه رو آن فالو میکنه اینو نه! حتی یه بار حساس شدم آنفالو کرد ولی دوباره فالو کرد!!

بعد یه عکس از خودش پست کرده

دختر دایی عه زیرش😍😍😍گذاشته

آقا عم در جواب قلب قرمز با آتیش گذاشته👀

میدونم چیزی نیست ولی رفته رو اعصابم

عادیه؟عادی نیس؟گیر بدم؟گیر ندم؟

جایِ اینکه رویامو پازل بچینم ترجیح میدم حقیقتو  واضح ببینم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😐حالا اگه خدای نکرده رابطتون ب ازدواج رسید میخوای چیکار کنی تو عروسیتون دختره رو اتیش بزنی ک چرا اومده جلو شوهرت رقصیده و دورشم رقص سرخ پوستی کنی🤔

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

ببخشید اومدم تو تاپیکت  کنجکاوم شدم 

از نظر منم ایده خوبی بود با بیل برو تو شکمش 😁😁😁😁

《به نام خدا》یه دختر عاشق هستم  که خیر سرم دارم تلاش میکنم به عشقم برسم  خب چیه... مگه جوون هاا و نوجوان ها حق عاشق شدن ندارن منم یه دختر ۱۳ ساله عاشقم فقط میخوام به عشقم برسم ^_^ 😀
دختره بهش اعتماد داره یا روابط اوکی دارن  نمیدونم میدونه تو تو زندگیشی یا نه  ولی اگر می ...

هوووفف آخه حرصم میگیره 

😐حالا اگه خدای نکرده رابطتون ب ازدواج رسید میخوای چیکار کنی تو عروسیتون دختره رو اتیش بزنی ک چرا او ...

میکنم😂😂

آخه تولدشم که میشه این دختر دایی عه مثل نخود آش براش استوری میذاره که بهترین پسر عمه دنیا تولدت مبااارک

ای یاتاااغان

دوست دارید این رفتار رو نداشته باشن و ایشون متوجه بشن که شما از این کار خوشتون نمیاد؟

طبیعتاً بله!شما بودی زورت نمیگرفت؟؟😂من واسش کامنت نمیذارم یه وقت زشت نباشه اونوقت این خانوم...

میکنم😂😂 آخه تولدشم که میشه این دختر دایی عه مثل نخود آش براش استوری میذاره که بهترین پسر عمه دنیا ...

باهم خوبن خب

احتمالا شما خودتون تو فامیل اینمدلی نیستین ک با پسرعمه و دایی راحت باشین برا همین حساسی

برا خیلی خانواده ها عادیه اگه واقعا و جدی میخوایش باید با این تفاوت ها کنار بیای

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁