2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخی بیار تا دیرتر نشده، البته بستگی به شرایطت داره گلم ببین از پسشون برمیای اگ اره بیار 

برام دعاکن . بخداتوانشودارم . میدونی خانواده ی شوهرم نوه ی پسر ندارن وهمه دخترن وهمش پس پسر میکنن شوهرم استرس همونو داره بخدا بااین شرایطم فقط از خداوند یه بچه ی سالم دیگه میخوام . خودمم ۳۵ دارم

برام دعاکن . بخداتوانشودارم . میدونی خانواده ی شوهرم نوه ی پسر ندارن وهمه دخترن وهمش پس پسر میکنن شو ...

خب بنظرم اول برو پیش متخصص تغذیه بعد باردار شو، دیگه خدا خواست پسر میده نخواست دختر، وای دختر عشقه نفسه کاش تو راهی منم دختر باشه تا هرروز براش غش و ضعف کنم، من حتی اولی هم دختر بود باز بدم نمیومد دومی دخترباشه، حالا خداروشکر یه پسر سالم دارم ولی دختر هم خیلی دوس دارم،،،، حتی همجنس هم باشن خوبه دخترت خواهردار میشه ولی اینکه همسرتون پسر میخواد برین پیش متخصص تغذیه و اقدام کنین تا دیر نشده حیفه تاالانشم اشتباه کردین دست رو دست گذاشتین

ای خدا بخدا نمیگم عالیه عالیه ولی خیلی خوبه وضعمون خیرسرم شوهرم بسازو بفروشه ولی همش استرس داره  ...

خوبه خداروشکر بیار 

سال هاست در کنار حیواناتی زندگی میکنیم که ادعای انسان بودن میکنن 
خب بنظرم اول برو پیش متخصص تغذیه بعد باردار شو، دیگه خدا خواست پسر میده نخواست دختر، وای دختر عشقه ن ...

آخی عزیزم خداوند برای شماحفظشون کنه. واقعا دخترعشقه بخدا خودمم برام فرقی نداره . تاببینیم چی میشه . برام دعاکن عزیزم . انشاالله هرچی ازخداوند میخوای بهت بده گلم