2777
2789
راجع به لک و جای جوش که با هیچ کرمی درست نشده چی دارید

میتونید از پک ضدلک استفاده کنین بعد درکنارش روتین روزانه تون هم داشته باشید مثل استفاده از ژل شستشو..پودر کلاژن ساز هم کلا خوبه چون باعث روشن شدن پوست میشه حالا اطلاعات کامل از محصولات میخوای درخواست بده تا عکسش رو برات بفرستم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونید از پک ضدلک استفاده کنین بعد درکنارش روتین روزانه تون هم داشته باشید مثل استفاده از ژل شستشو. ...

اکی باشه مرسی،از وقتی برنزه کردم یه خورده ساختارش بهم خورده و جای لک عمیق و قهوه ای تیره داره که با هر پک و کرمی زدم درست نمیشه میکرونیدلینگ اثر نکرد لیزر و این چیزا هم فقط واسه هدر دادن پوله

Be a positive box A box without content, which is nothing but being a negative box is very harmful. God does not like these boxes and leads them to hell.
الان هم جوش میزنی ؟ جوش هات سرسیاهن یا التهابی و قرمز

گه گاهی اره التهابی قرمز جاش مونده هر وقت بخوان میان بیرون

Be a positive box A box without content, which is nothing but being a negative box is very harmful. God does not like these boxes and leads them to hell.