2777
2789
همه غذاها جز غذاهای پر ادویه و چرب و فست فودا صبحونم نون و پنیر یا مربا و کره یا فرنی و شیربرنج عصرونم بیسکوییت و کرکر بچه ها یا میوه یا مغزیجات بچه این سنی همه چی میتونه بخوره جز ادویه زیاد و فست فود و غذای دریایی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای دختر من خیلی وزنش کمه ۹ کیلو و صد گرمه نمی دونم چیکار کنم که غذا بخوره خیلی وابسته با شیر خودم هست
فروشگاه احساس خوب شیراز ...30 متری سینما سعدی...جنب بانک کشاورزی از صفحه اینستاگرام ما دیدن کنید ؛ feelgood.Ir feel.wood
دختر من هفده ماهشه..ساعت دوازده صبحونه می خوره...ساعت یک میوه...ساعت دو ناهار...بعدظهر میوه و تخم بلدرچین و خوراکی مثل بیسکوییت..و شبم ساعت نه شام می خوره..بعدشم تا موقع خواب دوبار شیر خشک میدم بهش
تا یکسالی وزن گیریش عالی بود ولی بعد کاملا متوقف شده فقط قدش بلند شده و قدش روی نمودار خوبه ولی وزنش پایین نمودار هست هیچ مشکلی هم نداره
فروشگاه احساس خوب شیراز ...30 متری سینما سعدی...جنب بانک کشاورزی از صفحه اینستاگرام ما دیدن کنید ؛ feelgood.Ir feel.wood