2777
2789
عنوان

پیش خرید آپارتمان در پرند

| مشاهده متن کامل بحث + 666 بازدید | 23 پست
اره مترو داره میره اونجا کلی میاد رو قیمتش سود میکنی

خدا کنه مترو زودتر بره پرند 

من هر اسمی گذاشتم قبول نشد اسم بیماریه همسرم رو گذاشتم قبول شد برا همین اسمم پسوریازیس هست کاربری قبلیم پناه ۹۵ بود
چند متری خریدی وامم داشت یا نه

۸۴ متر دوخوابه طبقه ۴ جنوبی از ساختمان ۶ طبقه 

من هر اسمی گذاشتم قبول نشد اسم بیماریه همسرم رو گذاشتم قبول شد برا همین اسمم پسوریازیس هست کاربری قبلیم پناه ۹۵ بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند متری خریدی وامم داشت یا نه

۲۱ میلیون شرکت عمران باید بدم تا کلید بهم بدن 

ممنون از دلگرمی دادنت انشالله شما هم پرسود باشی🌹

عزیزم دلگرمی بهت ندادم میگم مطمعن باش سود میکنی چون آشنا ما پارسال خرید 200 زمین امسال شده 400 تومن 

ضرر نمیکنی عزیزم 

دلار به 40 تومن میرسه

عزیزم دلگرمی بهت ندادم میگم مطمعن باش سود میکنی چون آشنا ما پارسال خرید 200 زمین امسال شده 400 تومن& ...

قربونت عزیزم 

www.asaktamin.com

شرکت بین المللی توسعه عمران آساک مجری انحصاری فروش واحدهای مسکونی برج های نگین راگا شهر ری 

جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص نحوه واگذاری و شرایط فروش با ما تماس بگیرید 

09382551477