2777
2789
عنوان

تنبیه نوزاد

512 بازدید | 35 پست

سلام بچه هاخیلی حالم بده توروخدابهم کمک کنید پسرم ۸  ماه و نیمشه .همش میچسبه ب من  حتی دسشویی نمیتونم برم یا ی دیقه توخونه زمین نمیشینه همش باید پیشش باشی .منم اعصابمخورد شده شبا روزاهروقت میخابه یکساعت میخابونمش  بعد یکساعت ک میزارمش روزمین یهوبیدارمیشه چند روزه الان اعصابم خورد میشه شباساعت ۳ میخابم توطول شبم هی شیر درست میکنم واسش کلا شیرخشکیه .اعصبی شدم زدم تو صورتش میترسم ک فهمیده باشه منظورم اینه ‌ ک بعدن مشکلی پیش نمیاد ؟ خلاصهیچیزی بگید خیلی پریشونم دیگ نمیزنمش  نمیدونم چی شدیهو چندبار زدمش اعصابم خورد شد چقدر گریه کردم

دستت بشکنه الهی

به نظرم همه‌ی ما باید این شعر مولانا رو سرلوحه‌ی زندگیمون قرار بدیم   هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر..آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم ..هر لحظه که می کوشم در کارکنم تدبیر..رنج از پی رنج آیدزنجیر پی زنجیر ..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر منم مثل پسر شماست منم چند بار عصبی شدم داد زدم و زدمش 

ولی بخدا دنیا پشیمونم گفتم عمرا دیگه از گل کم تر بگم بهش

وزن اولیه۶۷ هدف اول۶۵ هدف دوم ۶۳هدف سوم۶۰ هدف اخر۵۷

تا بشه ده یازده ماهش همین طوره میجسبه بهت.  بعد کم کم  خوب میشه. تنهاراهش صبوری کردن برای اینکه کم کم بزرگ بشع

بخدا کاربر قدیمیم  (کدبانو ۷۳ ) . انگار نی نی سایت زندانه حتما باید سابقه دار باشی که بتونی حرف بزنی 😄

شما که یه بار زدی بازم میزنی

بچه ۸ماهه چی میفهمه آخه

کاش قبل بچه دار شدن یکم رو اعصابت کار میکردی

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

دیگه نزنش باور کن همه بچه ها همینن باز خوبه برا تو اون یک ساعت میخابه برا من با من میخابید با من بیدار میشدطول شبم صد بار بیدار میشد برای شیر حتی دستشویی هم با خودم میبردم یا اگه شماره ۲ بود در دستشویی را باز میزاشتم منو ببینه باباش هم کلا روزی نیم ساعت هم وقت نمیزاشت