2777
2789
عنوان

تنبیه نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 35 پست
حناجان منم همینجوری میکنه یعنی طبیعیه؟؟ اخه بخدابچهاین مدلی ندیدده بودم ب قران همش میچسبه  ب قو ...

آره گلم طبیعیه کم کم یاد میگیری یه کم که خودش راه بره میره بازی میکنه به کارات میرسی فقط صبور باش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم چرااینجوری شدم   بخداانقدر زود رنج . لباس میخام بپوشونمش گریه میکنه مای بیبی میخام کنمش ...

به این فکر کن بچه همه اینجوره 

آی گفتی من انقدری که سر پوشک عوض کردنش انرژی ازم میره سر هیچی نمیره تا میخوابونمش که پوشکش کنم مثل جت بلند میشه میره اخرش پاهامو میزارم رو دستاش میبندمش کامل بعد ولش میکنم با اینکه به شدت گریه میکنه ولی مجبورم دیگ تا ولش میکنم ساکت میشه 

باید یه جوری خودمونو وقف بدیم با این اوضاع 

.لطفا منو ببخشه هر کی امضامو خوند ...برا ظهور آقامون صلوات بفرست....
به این فکر کن بچه همه اینجوره  آی گفتی من انقدری که سر پوشک عوض کردنش انرژی ازم میره سر هیچی ن ...

خدابهت صبربده خخخ .پسرمنم انگاربومیبره تاچشب دومی رومیکشم  سریع پامیشه ‌ میره .تازه مادر شوهرم میگه توجونه مشمباش کن ازاین قدیمیه کهنه میشستن .گفتم بروبابا پوشک و ب زور وایمیسه   خودم ناهار صبحونم یکی هست ‌ بعدتومیگی کهنه کنم خخخ

خدابهت صبربده خخخ .پسرمنم انگاربومیبره تاچشب دومی رومیکشم  سریع پامیشه ‌ میره .تازه مادر شوهرم ...

مرسی 

اوه کهنه 🤕🤕💔 

.لطفا منو ببخشه هر کی امضامو خوند ...برا ظهور آقامون صلوات بفرست....