2777
2789

دوستای گلم ، من و سمیرا جون که متخصص کالری شماری وچالش های لاغری هستن یه گروه زدیم توی واتساپ   انشالله قراره تا عید۱۴۰۱  چربی های اضافی رو  بترکونیم و همگی باربی بشیم  اگر دوس داری تو هم توی جمع ما  باشی شماره ای که این زیر می زنم رو سیو کن پیام بده تا برات لینک بفرستم  یه گروه باحال پر از خانم های با انگیزه و پر انرژی که همگی با هدف مشترک دور هم جمع شدن و من و سمیرا جون هم پا به پا شما شاهد وزن کم کردن تون هستیم   یا علی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وزن کم کردن و رسیدن به اندام ایده آل خیلی خوبه 

ولی قبلش خودتونو با هر وزنی دوست داشته باشین و به خاطر حرف کسی وزن کم نکنین وقتی خودتون تصمیم گرفتیم این کارو انجام بدید☺️🌱💚

گندم را دزدیدند صدای اعتراض ها بلند شد، نان بین مردم پخش کردند؛اعتراض ها خاموش شد؛این جماعت فقط به دنبال سیرکردن شکم خود هستند نه گرفتن حقشان !                                  برتولت برشت، سقراط مجروح
همه خانمن

دخبر  نشناخته شماره نگیر ، مطمئن شو بعد دوستم 

توهین نیس استارتر عزیز ی توصیه اس

دوستای گلم بهتون  دعای استغفار ۷۰ بند حضرت علی رو توصیه میکنم بی نهایت بهتون آرامش  میده و صلاح باشه حاجت روا میشید بی شک . من بهش اعتقاد کامل و قلبی دارم . اگه خوندی حاجت گرفتی برا منم دعا کن خونه دارشم گلم. و در آخر لطفا برای سلامتی امام زمان و همه پدر و مادر ها ی صلوات هم مهمونم کن .ممنونم الله نگهدارت باشه   
اره میدونم عزیزم مچکرم ک گفتی  ولی چطور مطمئن شم

قزبونت.  والا نمیدونم 

من خودمم تپلم دارم کالری شماری  میکنم تو ۵۰ روز ۶ کیلو لاغر شدم 

دوستای گلم بهتون  دعای استغفار ۷۰ بند حضرت علی رو توصیه میکنم بی نهایت بهتون آرامش  میده و صلاح باشه حاجت روا میشید بی شک . من بهش اعتقاد کامل و قلبی دارم . اگه خوندی حاجت گرفتی برا منم دعا کن خونه دارشم گلم. و در آخر لطفا برای سلامتی امام زمان و همه پدر و مادر ها ی صلوات هم مهمونم کن .ممنونم الله نگهدارت باشه   
منم هیکلم پره کم خوریدارم ولی نمیدونم چطورکالریشماری کنم

چن کیلویی ؟؟ ببین باید روزی ۱۲۰۰ کالری بخوری ، یک کیلو لاغر میشی هر هفته

کالری شماری زیره رو بزن ، طبق اون بخور هر چی هم میتونی بخوری. خیلی خوبه