2777
2789
من هم خودم و هم همسرم کادر درمانیم و با علم کامل بهتون گفتم متاسفانه کسی که نمیخواد بفهمه رو نمیشه ...

حق الناس گردن کسیه که بیمار باشه و نگه و بقیه رو بیمار کنه نه منی که بیمار نشدم و نیستم من هم نمیتونم به شما ثابت کنم خودشناسی یعنی چی چون از دایره فهمتون خارجه 

اتفاقا من سیستم ایمنی ضعیفی دارم در جواب اون پستتون اینو جا انداختم و سریع مریض میشدم اما خب وقتی خودم و اصل زندگی رو شناختم دیگه هیچ چیز اذیتم نمیکنه حتی بیماری 

شما راه خودت و برو و عقاید هرکس مثل مسواکه شخصیه  تو حلق بقیه نکن لطفا من راه خودمو میرم نظرمو تحمیل نمیکنم شما اول ریپلای کردی میتونستی راحت جواب ندی پس افکار شما غلطه و شما  در مقابل فهمیدن مقاومت میکنید

منم ازتون خواهش میکنم دیگه ریپلای نکنید چون موج منفی میدید 

درود به روح اعظم کائنات💖 چه زیبا گفت خیام:بد خواه کَسان هیچ به مقصد نرسد،یک بد نکند تا به خودش صد نرسد، من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من ، تو نیک نبینی و به من بد نرسد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عروسی دختر عمم دوسال پیش🤦🏻‍♀️

چه برکتی دارد دوست داشتنت خدا💛هر چه دلم را خالی میکنم باز پر میشود از تو🌷💚 دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍