2777
2789

بچه ها امروز دفعه اولم بود خیلی خیلی آدم استرسی هستم صبح یه قرص پرانول خوردم واسه استرسم

هرکار گفت کردم به نحو احسن ها اخر سری همینجوری که داشتم میرفتم نمیدونم انگار کور شده بودم اصلا اصلا ندیدم یه ماشینی که پارک بود تو راه مستقیم خودم داشتم میرفتم ک یهو افسر ترمز زد بعد که نگاه کردم دیدم اگه ترمز نمیزد ینی آینه بغل ماشینو میشکستم

خیلی خیلی ناراحت شدم ولی خیلی خیلی ام بد باهم حرف زد گف چیکار میکنی اصلا همچین چیزی تاحالا ندیده ام این چه وضعشه

حالا اون خانومایه عقبم هی میگفتن وای چه بد رف، وای اینو دیدم چه استرسی گرفتم و....

بچه ها واقعا نابود شدم دارم میترکم نمیدونم چرا انقدر حالم بده

بعد شوهرم اومد جلو گفت چیشد که افسر برگشت گفت خراب کرد

بعد شوهرم گفت خوب رفت دوبلشو و دور زدناشو اینارو که گفت اونارو خوب بود ولی این اخر سری قشنگ گند زد😔😔😔

شوهرمم میگه فدا سرت دفعه اولت بود ولی باز میگه خب چشاتو یه لحظه وا میکردی دیگه....

خیلی ناراحتم بچه ها چرا انقدر بی دقتم اخه؟

به یه پسره خوشگل😏جذاب😎پولدار🤑قد بلند🕴خوشتیپ😍سیکس پک دار💪عطر تلخ برنه😜نیاز مندیم😉برای واکس زدن کفشایه آقامون😑بله ما آقامونو ب دنیا نمیدیم😂

اووووو بیخیال دختر قبول میشی بالخر ه 

من اینقدر افسر رد شدم که نگو (نپرس چند بار😁😁) 

فقط مهم اینه که پیگیر باشی و دلسرد نشی

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.

کاش یکی بود میگف چیکار کنم حس میکنم خیلی بی ارزش شدم ‌جلو شوهرم

به یه پسره خوشگل😏جذاب😎پولدار🤑قد بلند🕴خوشتیپ😍سیکس پک دار💪عطر تلخ برنه😜نیاز مندیم😉برای واکس زدن کفشایه آقامون😑بله ما آقامونو ب دنیا نمیدیم😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اووووو بیخیال دختر قبول میشی بالخر ه  من اینقدر افسر رد شدم که نگو (نپرس چند بار😁😁)  ف ...

اخه بزنی به آینه بغل یکی خیلی دیگه باید راننده الکی باشی خودم واقعا باورم نمیشه سر یه همچین چیزی رد شدم

مرسی دوستان آروم شدم😔😔

ای بابا بیخیال

اتفاقا منم رفتم دوبل بزنم ماشین خودمون همونجا پارک بود خیلی بهش نزدیک شده بودم طوری ک یواش زدم به آینه بغلش ولی چیزی نشد افسره گفت چیکار میکنی ماشین مردمو داغون میکنیا گفتم عیب نداره ماشین خودمونه😂مرد خوبی بود یه فرصت دیگه بهم داد ولی بازم رد شدم😂😂

بار سه قبول شدم

آی ام کاربر قدیمی (سال۹۲)