2777
2789

من از طریق واسطه  ، یه همسایه منو به یک خانواده ای معرفی کرد برای ازدواج

مادرش به بار اومدن دیدن ، بعد پسرشون رو آوردن 

با اقا پسر حرف زدم ،

از نظر اقتصادی شرایط خوبی داره 

اخلاقی هم باهاش حرف زدم میخورد مهربون باشه و واسه نظر من ارزش قائل  بود 

مشکلم اینه که از حرفهایی ک میزدشیطون بوده 

مثلا گفت شراب هم توی بعضی مواقع میخوره 

و اینکه من چهرش اون چیزی نیست که من همیشه دوست داشتم همسرم بشه 

قدش کوتاه  ،چهرش زشت نیستا ولی من راغب نیستم به چهره

ولی وضعیت اقتصادی و اخلاقی ایرادی نداره 

خونه و ماشین داره

خداییش راهنمااییم کنید 🌹🙏

مخصوصا متاهلا از تجربیاتتون بگید 

هرکس کامل راهنمااییم کنه براش ایه الکرسی میخونم 🤲

راستی متولد ۷۰ هستم سنم کم نیست

میترسم موقعیت اینجوری برام جور نشه 

با اینکه از هر جهات خوبم ولی خواستگار زیاد نداشتم 

مچکر 🌹

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏

اول اینکه اگه اخلاق و شرایط مالی مهمه واقعا مهم 

دوم اینکه اگه خودش میگه شیطونی کرده و الانم پشیمونه، ازش قبول کن چون ترسیده بعد خودت بفهمی و ناراحت بشی. ازش بخاه بعد ازدواج تکرار نکنه و متعهد به خانواده باشه و بعدم توکل به خدا 

قیافه عادی میشه 

چ زشت باشه چ زیبا همش عادی میشه 

الان فقط اخلاق و وضعیت مالی مهمه 

فک کن همسرت زیباترین و هیکلی ترین پسر باشه 😂اولا اون دیگه مال تو تنها نیست 😂😂😂دوما وقتی وارد زندگی شدی ببینی اخلاق نداره اون موقع است ک میفهمی زیبایی هیچ ارزشی نداره

از لحاظ م.ش.ر.و.ب.اگه واقعا فقط بعضی مواقع میخوره سعی کن کمش کنی اما جوری سخت نگیر لج کنه چون الان متاسفانه عادی شده 

عشق یعنےیه همراه خوبعشق یعنےداشتن دوستان خوبدوستان خوب یعنےنعمت خداخدایا شکر براےنعمتهای زیبات

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به عنوان متاهل میگم که کلا بخوای نخوای،بعد ازدواج ویژگی های منفی طرف بیشتر تو چشمت میاد و به هییییییییییییییچ وجه طرف رو نمیتونی تغییر بدی

پس خوب خووووووب در مورد ایراداش فکر کن ببین میتونی کنار بیای با اون ویژگی ها یا نه 

من همسرم از اول مغرور بود،تو دوستیمون این ویژگی ش رو دوست داشتم ولی الان بگی نگی اذیت میشم 

به عنوان متاهل میگم که کلا بخوای نخوای،بعد ازدواج ویژگی های منفی طرف بیشتر تو چشمت میاد و به هیییییی ...

مچکر نازنین 🌹

من خیلی دوست داشتم خودم با یکی آشنا بشم برای ازدواج ولی لایق ندیدم که توی زندگیم راهش بدم 

ولی پسرا اکثریت دنبال خوشگذرونی ان نه تعهد 

الان این سنتی اومده ، چهرش اونی که من مدنظرمه نیست 

چهره چقدر مهمه ؟

به عنوان متاهل میگم که کلا بخوای نخوای،بعد ازدواج ویژگی های منفی طرف بیشتر تو چشمت میاد و به هیییییی ...

اتفاقا ازش پرسیدم چند تا عیب خودتو بگو 

اون چیز خاصی نگفت

مثلا منم یه اخلاق بد خودمو گفتم 

مچکر نازنین 🌹 من خیلی دوست داشتم خودم با یکی آشنا بشم برای ازدواج ولی لایق ندیدم که توی زندگیم راه ...

با احترام به نظرات همه عزیزان ⚘⚘

من نظرم اینه که خوشگلی آدم ها عادی میشه ولی زشتی چهره شون عادی نمیشه

یعنی بعد ازدواج،ویژگی های منفی تو نگاهتون مثبت نمیشه 

اتفاقا ازش پرسیدم چند تا عیب خودتو بگو  اون چیز خاصی نگفت مثلا منم یه اخلاق بد خودمو گفتم&nbs ...

چه سوال خوبی پرسیدی 

آفرین این نشون میده چقدر پخته ای ماشاءالله 

ولی خب اینم بدون اخلاق های مثبت و منفی تو مدت چند ماه رفت و آمد مشخص میشه

چه سوال خوبی پرسیدی  آفرین این نشون میده چقدر پخته ای ماشاءالله  ولی خب اینم بدون اخلاق ...

مچکر نازنین 🌹

اره اکثریت بهم میگن پختم ، با اینکه چهره و تیپم امروزیه 

واقعا چهرشم مثل اون چیزی که توی ذهنمه بود ، من دیگه غم نداشتم 

چون سنم کم نیست ، خیلی تنهایی کشیدم 

اهل رفیق هم نبودم چون فایده ای ندارن اکثریت 

ولی میترسم به عنوان همسر جذب و کشش بهش نداشته باشم ؟

معمولیه ولی برای من جذابیت نداره 

از اون میترسم موقعیت خوبی برام نیاد چون سی سالمه ، از اون ور میترسم برم توی زندگی دوسش نداشته باشم ؟

مچکر نازنین 🌹 اره اکثریت بهم میگن پختم ، با اینکه چهره و تیپم امروزیه  واقعا چهرشم مثل اون چ ...

برای پیدا کردن کیس مناسب ازدواج،باید تو قسمت های خوب جامعه حضور داشته باشی 

مثلا دانشگاه،کلاس زبان مختلط،کار و ...

قبول دارم،دوستی هایی که تو کافی شاپ و پاساژ و صفحه چت و ... درست میشه،معمولا رابطه خوب نیستن چه به ازدواج برسه چه نرسه 

ولی واقعا تو محیط هایی که اول گفتم،واقعا شرایط ازدواج هست 

من خودم با همسر تو محل کار آشنا شدیم 

اول اینکه ببین چهره و قد چقدر واسه خودت مهمه. مثلا من واسه خودم چهره نه ولی قد و هیکل خیلی مهم بود .

وقتی همسن شما بودم خواستگاری با همین شرایط که میگی داشتم خیلی دو دل بودم همه بهم می گفتن رد کردنش اشتباهه. در نهایت تصمیم گرفتم به عنوان آشنایی بیشتر، یه مدتی با هم رفت و آمد داشته باشیم. 5 - 6 باری با هم بیرون رفتیم و هر روز هم ساعت های زیادی تلفنی صحبت می کردیم. واقعا پسر خوب و خوش اخلاق و اهل کار و زندگی بود. اما من نتونستم با قدش (هم قد بودیم) کنار بیام. در حالی که همه می گفتن اشتباهه اما ردش کردم چون برام مهم بود و همچنین خود ازدواج واسم اونقدر مهم نبود چون کار و درآمد و موقعیت مناسبی داشتم. 

حالا شما باید شرایط خودتو بسنجی. نسخه من نوعی به درد شما نمیخوره. اما به نظرم سریع رد نکن. یه مدتی کنترل شده معاشرت داشته باشید با هم. ببین به نظرت جذاب هست برات. به عنوان همسر می پسندیش. حالا اگه بخوای ردش کنی زندگیت سخت میشه ؟ ازدواج نکردن اذیتت می کنه؟ این که یکی بهتر بیاد یا نه که ریسکه . به امید کیس بهتر رد نکن. به این فکر کن که حال و شرایط خودت با این ازدواج بهتر میشه یا نه

اول اینکه ببین چهره و قد چقدر واسه خودت مهمه. مثلا من واسه خودم چهره نه ولی قد و هیکل خیلی مهم بود . ...

مچکر نازنین🌹

از توضیحات کاملت 🌹

اره دقیقا ، باید معاشرت بیشتر کنم 

مشاورم میرم 

خدا راه درست بزاره سر راهم 

انشالله به آرزوهاتون برسید🤲