میگرن دارم هردفعه سوماتریپتان میخوردم خوب میشدم اما تپش قلب میگرفتم. حالا این سری نخوردم چهار تا استامینوفن خوردم اما خوب نشدم هنوز. میشه قرص نصفش کنم و بخورم؟
برو تست بده شاید کرونا گرفتی برا من هم با سردرد خیلی شدید شروع شد
فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
قرص استامینوفن برای میگرن کاری نمیکنه، سوماتریپتان مگه روکش نداره؟ اگه ضربان قلبتو بالا میبره یا دوزش رو کمتر کن یا نخور، خانواده ی ایبوپروفن، دیکلوفناک، ایندومتاسین و اینا باز بهتر از استامینوفن هستن
استخودوس روزی یه قاشق مرباخوری رو بریز تو یه لیوان آب جوش دم بکشه کمی هم عسل اگر خواستی بریز البته نه وقتی که داغه، تا یه هفته ده روز امتحان کن جواب میده
من خودم اصلا از این داروها نمیخورم راستش، حداقل تا بری بخری یه بخور حتی با آب خالی هم بدی خوبه،یا چای دم کن با گل محمدی، بدنت رو به دارو عادت نده، اگر میتونی بگو کسی برات از عطاری بگیره
نه دیگه چندین ساله دارم نصف بدنم کلا درد میگیره تا دست و گردن و چشم چپ زندگیم فلج میشه
یه دکتر خوب برو همکار من چن سال درگیر بود بعد معلوم شد اصلا میگرن نبوده فقط یه عفونت درمان نشده بود با دو تا بسته قرص درمان شد اسم دکترش هم دکتر یونس شفیق جراح تو قزوین
فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله