2777
2789

میگرن دارم  هردفعه سوماتریپتان میخوردم خوب میشدم اما تپش قلب میگرفتم. حالا این سری نخوردم چهار تا استامینوفن خوردم اما خوب نشدم هنوز. میشه قرص نصفش کنم و بخورم؟

برو تست بده شاید کرونا گرفتی برا من هم با سردرد خیلی شدید شروع شد

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قرص استامینوفن برای میگرن کاری نمیکنه، سوماتریپتان مگه روکش نداره؟ اگه ضربان قلبتو بالا میبره یا دوزش رو کمتر کن یا نخور،  خانواده ی ایبوپروفن، دیکلوفناک، ایندومتاسین و اینا باز بهتر از استامینوفن هستن

واین نیز بگذرد....

استخودوس روزی یه قاشق مرباخوری رو بریز تو یه لیوان آب جوش دم بکشه کمی هم عسل اگر خواستی بریز البته ن ...

امتحان کردی شما؟ بخدا هر ماه قبل و بعد پریودیم از سردرد میمیرم

قرص استامینوفن برای میگرن کاری نمیکنه، سوماتریپتان مگه روکش نداره؟ اگه ضربان قلبتو بالا میبره یا دوز ...

سوماتریپتان پنج میخوردم شوهرم الان رفته ده شو گرفته. میشه نصفش کرد و خورد؟چشمام از درد داره میترکه

فعلا هم میتونی با بابونه سرت رو بخور بدی، دم کرده اش رو هم بخور، ولی استخودوس خیلی خوبه 

ندارم الان/ نمیتونمم برم بیرون. شیافم دارم. بنظرت سوماتریپتانو نصف کنم بخورم یا شیاف بذارم؟

نه دیگه چندین ساله دارم نصف بدنم کلا درد میگیره تا دست و گردن و چشم چپ زندگیم فلج میشه

یه دکتر خوب برو همکار من چن سال درگیر بود بعد معلوم شد اصلا میگرن نبوده فقط یه عفونت درمان نشده بود با دو تا بسته قرص درمان شد  اسم دکترش هم دکتر یونس شفیق جراح تو قزوین

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله