2777
2789
عنوان

حامله نشدم🥺🥺

206 بازدید | 27 پست

دوباره این ماه حامله نشدم امروز پری اومد😖😖😣چیکار کنم دیگه خسته شدم رفتم دکتر کیست داشتم برطرف شد از هم داشتم شوهرم نمیبرتم همش سرزنش میشم میگه بقیه همینجور که حامله میشن تو هم باید بشی قدیم از نمیدادن و حامله بودن حتما مشکل داری🥺💔خسته شدم از حرفاشون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان شاءالله زود زود دامنتون سبز میشه

دخترم ۱۳اردیبهشت باروش زایمان طبیعی به دنیا اومد😍🥰خدایا مواظب دخترم باش به خودت سپردمش😍😘برای سلامتی نی نیم صلوات میفرستی؟اگه فرستادی بگو منم برات بفرستم😊 هرچی خدابخواد خدا که بدنمیخواد😍❤الهی داده ونداده ات را شکر😘🤲🏻
نمیدونم رو شما جواب بده یا نه ولی منم ۱ ساله باردار نمیشدم نمیدونم چرا.چند روز سیاهدانه و عسل خوردم ...

عزیزم امتحان میکنم خبرشو بهت میدم ولی همش میترسم یهو مشکلی نداشته باشم که نتونم باردار بشم

هر ماه ۲۵درصد احنمال بارداری هست تو یک سال اقدام کن اگه جواب نگرفتی اون موقع استرس بگیردت به هرکی یا همون شوهر بی سوادتم بگو بره یکم تحقیق کنه که تورو هم اذیت نکنه

عزیزم امتحان میکنم خبرشو بهت میدم ولی همش میترسم یهو مشکلی نداشته باشم که نتونم باردار بشم

حتما استفاده کن عزیزم.من فقط دوسه بار خوردم همون ماه با ی بار اقدام باردار شدم 

بگو از کجا معلوم که مشکل از منه از شما نیست پس باید ازمایش بدیم تا بفهمیم کدوممون مشکل داریم حلش کنیم تا باردار بشم

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
هر ماه ۲۵درصد احنمال بارداری هست تو یک سال اقدام کن اگه جواب نگرفتی اون موقع استرس بگیردت به هرکی یا ...

الان هشت ماه هست اقدام میکنم ۴ماهش به خاطر کیست باردار نمیشدم الانم میگم ببرم که اینجور میکنه

اره عزیزم من خودم اطلاع دارم اون یه خورده نمیخواد درک کنه بعضی چیزارو فکر میکنه بدن همه مثل همه 

خواهرش پارسال یه ماه اقدام کرد سریع حامله شد

داشت تو سرم میزد منم بهش گفتم اون که اینقدر زود باردار شده قبلش ازمایشو اینا رفته و اون موقع نه استرس و اینا نداشته نه من که همش داری دعواراه میندازی 

بگو از کجا معلوم که مشکل از منه از شما نیست پس باید ازمایش بدیم تا بفهمیم کدوممون مشکل داریم حلش کنی ...

اگه اینو بگم که زنده نمیذارتم 

میخوام بچه بیارم دیگه فکر اونو و اخلاقاش و کاراش نکنم خیلی بی درکه نمیدونم چرا ولی خوب همه چیز برمیگرده به خانواده ادم

مامانم هم میگه برید ازمایش بدین از کجا معلوم مشکل از اون نیست