2777
2789
خیلی😞

الان بری ازمایشم بدی اینقد این تفکرات داری که بهش میگن وسواس فکری موضوع جدید برای خودت درست میکنی میگی نکنه پوچ باشه نکنه فلان باشه. به خودت بیا که تا اخر بارداریت عذاب نکشی

انواع کارهای تایپی انجام می‌شود 🌺🌺
میدونم ولی اصلا دست خودم نیس🥺

کاملا دست خودته. اول اینکه این سایت نیا و واسه هر مشکلی دنبالش توی این سایت نگرد واسه این میگم بدن من با بدن تو از زمین تا اسمون فرق داره پس اکر دردی چیزی داشتی یا نداشتی از بقیه نپرس تو داری یا نه .بخاطر وسواس فکری که داری یه بیماری جدید میندازی توی خودت. من خودم سرهمین چیزا و همین مسائل بچم سقط شد همش داشتم دنبال دلیل ازدهن بقیه بودم. سعی کن اگه باردار بودی فقط با دکترت مشورت کنی. نصیحت کاملا خواهرانه بود عزیزم

انواع کارهای تایپی انجام می‌شود 🌺🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۵ ماهه ازدواج کردم تو مجردی سیکلم ۲۸ روزه بوده الان شده بین ۲۴ تا ۲۶ روز و امروزم ۲۷ روز گذشته هنوز پریود نشدم چرا اینجوری میشه من تو مجردی همیشه سر تایم‌پریود میشدم 

برای خوشبختی و ارامشم یه صلوات بفرست 
کاملا دست خودته. اول اینکه این سایت نیا و واسه هر مشکلی دنبالش توی این سایت نگرد واسه این میگم بدن م ...

ممنون❤️

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم ...اللهم عجل لولیک الفرج ... التماس دعا دوستان