2777
2789
عنوان

چطوري اينقد كدبانو اين؟

245 بازدید | 19 پست

بلاگرايي رو ميبينم كه از صبح كه بلند ميشن تا شب هي كار ميكنن و غذاهاي فوق العاده درست ميكنن و دور و اطراف خونشون برق ميزنه ... واقعا چطوري ميتونين ؟ راز موفقيتتون چيه ؟ 

انگيزه تون براي بلند شدن و كار كردن چيه ؟ 

انگیزشون پیجشونه و درامدی ک ازش دارن😁

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بلاگر نیستم ولی انگیزم همسرمه که وقتی میاد خونه تو محیطی مرتب ارامش داشته باشه و خستگی روز رو فراموش کنه

عارفی بر سر یک پیچش موکافر شد...منو این همه زلف پر از فر چه کنم؟ ❤(شوهرم برام میخونه) 🥺

پول انگیزه میده بهشون

آقایون در تاپیکهام شرکت نکنید و درخواست دوستی هم نفرستید لااقل نی نی سایت و بذارید واسه خودمون باشه اه. دوستان تاریخ تولدم رو اشتباه زدم چون گیر داده بود که وارد کن منم یه چرتی وارد کردم

واقعا روز مره گی فالو می کنید اخه؟

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

عزیزم اولا که تو کل خونه اونا رو 24 ساعت نمیبینی. اونا زمان هایی از جاهایی عکس و فیلم میزارن که به بازخورد پیجشون کمک کنه مطمئن باش از ونگ ونگ بچه و کثیفی آشپزخونه شون که فیلم و عکس نمیزارن. پس خواهش می کنم اینقدر ساده و زود باور نباش و واقعیت رو سعی کن درک کنی که اصلا امکان نداره کسی همیشه پرفکت باشه.