2777
2789

سلام خوبین من هفته یازدهم بارداری هستم از هفته8زیر شکمم احساس نبض میکردم ولی از دیشب تاحالا اصلا نبض نمیزنه یعنی بچه م مرده؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون نبض اصلا بچت نیس عضلات رحمته نبض میزنه بچه رو از ۱۸هفته ب بعد میفهمی 

برا سالم بودن پسرم دعا کنین 🙏.اسم کاربریم اسمیه که دخترم روی خودشو داداشش گذاشته از تخیلاتش😅😅...برای سلامتی خانوادم و شادی روح مادرشوهرعزیزم صلوات بفرستین🙏🙏🙏🌹🌹🌹
اون نبض اصلا بچت نیس عضلات رحمته نبض میزنه بچه رو از ۱۸هفته ب بعد میفهمی 

اینکه الان نمیزنه دیگه خطرناک نیست؟بعد اگه خدایی نکرده چیزش شده باشه همون اول علایم دارم مثل خون ریزی ودرد؟

اینکه الان نمیزنه دیگه خطرناک نیست؟بعد اگه خدایی نکرده چیزش شده باشه همون اول علایم دارم مثل خون ریز ...

چیزیش نیس اینکه بچت نبود رحم بوده بی خطره اولش میزنه جا باز کنه هیچیت نیس ننترس این استرسه بدتر بوه رو میکشه

برا سالم بودن پسرم دعا کنین 🙏.اسم کاربریم اسمیه که دخترم روی خودشو داداشش گذاشته از تخیلاتش😅😅...برای سلامتی خانوادم و شادی روح مادرشوهرعزیزم صلوات بفرستین🙏🙏🙏🌹🌹🌹
چیزیش نیس اینکه بچت نبود رحم بوده بی خطره اولش میزنه جا باز کنه هیچیت نیس ننترس این استرسه بدتر بوه ...

مرسی عزیزم خیالم راحت شد از دیشب تا حالا از استرس خواب به چشمام نیومده

مرسی عزیزم خیالم راحت شد از دیشب تا حالا از استرس خواب به چشمام نیومده

سلام عزیزم بچه شما سالم بود؟😍

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

..خدایا کرمتو شکر این یکی هم ایست قلبی کرد اخه چرا😭😭😭😭